TICKER

Thursday, January 25, 2018

Wajah Terkini Pelakon Bolloywood Mohabbatein

Wajah Terkini Pelakon Mohabbatein | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya.. 


Rabu minggu lepas  cerita ni 18 tahun dah masih ada di tayang dekat tv sebab cerita ni best sangat.. First tengok filem Mohabbatein masa oritansi tingkatan 1  tak silap Cik Ash la, lupa dah, masa memang tu cikgu bagi layan filem hindi. ralik sungguh la Cik Ash tengok...

Dalam duk layan filem Mohabbatein dekat tv terlintas dalam kepala ni apa dah terjadi kepada semua pelakon dalam filem ni, dah lama tak dengar khabar tengok diaorang belakon.. hihihi.. padahal Cik Ash sejak jadi wife hindustan dah kurang nak layan filem-filem baru ni, kalau filem lama memang layan sebab banyak mesej yang disampaikan dalam cerita tu. So Cik Ash terlebih rajin godek-godek segala google untuk cari maklumat terkini diaorang ada la jumpa setengah-tengah jer, jom la tengok mereka dengan wajah terkini.. hahahahha

Shahrukh Khan as Raj Aryan Malhotra


Aishwarya Rai as Megha Shankar 

Amitabh Bachchan as Narayan Shankar


Jugal Hansraj as Sameer Sharma


Jimmy Shergil as Karan


Shamita Shetty aka Ishika Dhanrajgir 


Kim Sharma aka Sanjana

Uday Chopra as Vikram Oberoi


Preeti Jhangiani as Kiran


Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang, wajah-wajah terkini pelakon mohabbatein hahahahha.. Cik Ash terlebih rajin tu share dengan korang semua... hihihihi.. nantikan wajah terkini filem kabhi kuhci kabhi gham pulak ya.. 





23 comments:

  1. Tak pernah bosan tengok mohabbatein ni. lagu-lagu best.

    ReplyDelete
  2. Saya minat giler dgn Kim Sharma dan Preeti Jhangiani sebab diorg cantik sgt..

    ReplyDelete
  3. Suka filem ini.. Menusuk ke jiwa.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Saya suka lagu cerita hindi yg dulu2 best,menari pun pakai Sari

    ReplyDelete
  5. shah rukh khan juga maintain kacak

    ReplyDelete
  6. lagu2 die memang best sgt2 sis..tq sudi share

    ReplyDelete
  7. Uday Chopra yg terkini tuh ape teruk nau tih.. Hahahaha

    ReplyDelete
  8. ADa yang berubah, ada yang maintain macam dulu kan ..

    ReplyDelete
  9. cntik rh sanjana..tgk cite nie menari je keje haha

    ReplyDelete
  10. Ada yang makin cntik, ada yang makin teruk..tapi shag rukh khan tetap sama..hehwhw

    ReplyDelete
  11. Filem hindi kegemaan akak ni..lagu2 pun siap hafal..ahahha

    ReplyDelete
  12. salah satu favourite movie juga ni =D

    ReplyDelete
  13. Best citenya kak. X jemu tgk.
    Awat la yng llki udah rupa itu. Hehe

    ReplyDelete
  14. Suka tengok filem ni dulu.. Yang lelaki maintain hensem, yang perempuan pula nampak muka keibuan

    ReplyDelete
  15. shah rukh khan je muka x berubah yang lain ada berubah sikit

    ReplyDelete
  16. Tak pernha terlintas nak tgk muka dorg dulu sgn kini haha nasib baik tgk entri ni, tak banyak beza kan muka dorg. Masih cantik dan hensem. Suka betul dgr lagu mohabbatein time buat kerja. Rasa nak joget sekali haha

    ReplyDelete
  17. Ada yang berubah dan ada yang tak. Ok jugak boleh tengok perubahannya kan

    ReplyDelete
  18. Minat lagu2 hindustan kengkadang fefiling je

    ReplyDelete
  19. uday chopra tu jauh beno bezanya dulu dan kini..SRK jgk maintain hensem heheh

    ReplyDelete
  20. SHah rukh khan jugak yang handsome haaa

    ReplyDelete