Wednesday, October 1, 2014

author photo

Kolam Ikan Hasil Diy Aboh | Assalamualaikum... Hai korang semua,apa khabar semua, Cik Ash update lagi entri blog ni.. sejak blog dah kembali pulih ni kita tulis la ya.




Sebenarnya Cik Ash nak berkongsi dengan korang pasal hasil kerja DIY yang aboh Cik Ash buat dekat rumah ni, Memang teruja tengok bila hasil kerja aboh memang cantik sangat. Nampak tak pic dekat atas tu kolam aboh Cik Ash sangat cantik dan sejuk boleh bersantai-santai di kolam ni waktu petang minum air ke. 

DIY kolam ini dihasilkan sendiri oleh Aboh Cik Ash dengan dibantu oleh kawan aboh iaitu jiran dekat rumah aboh tu. Rupanya dalam diam Aboh Cik Ash ni ada bakat yang terpendam kan, tengok la siap buat landkap kolam yang cantik. Yang paling best hasil kolam aboh buat dijadikan outdoor gambar semasa majlis perkahwinan Cik Ash pada 30/5/2014.

This post have 7 komentar

avatar
Unknown delete October 1, 2014 at 8:17 PM

wahh aboh buat sndiri ye..
pandainye..
cantekk

Reply
avatar
Cik Ash delete October 1, 2014 at 11:39 PM

@hidayu ayumie
yup aboh buat sendiri lps tu ada sikit2 jiran tolong hihihi.... rindu kat kolam ni... kita duk jauh huhuhu

Reply
avatar
Ana Jingga delete October 3, 2014 at 2:10 PM

salam ukhwah, cantiknya, untung ada abah boleh diy sendiri dekorasi laman macam ni... :)

Reply
avatar
Cik Ash delete October 4, 2014 at 8:52 PM

@anajingga salam ukhwah gak... hihihi... ha ah berutntung sangat rindu kat kolam tu.... pertama kali duk berjauhan dgn aboh n ma terasa sedih2 sgt2... baru 5bulan kahwin kena sabar tempuhi....

Reply
avatar
khatyaiman delete February 24, 2016 at 8:05 AM

Assalamualaikum..singgah sini..cantik kolam..
Jemput join  Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post