Wednesday, October 1, 2014

Kolam Ikan Hasil Diy Aboh

Kolam Ikan Hasil Diy Aboh | Assalamualaikum... Hai korang semua,apa khabar semua, Cik Ash update lagi entri blog ni.. sejak blog dah kembali pulih ni kita tulis la ya.




Sebenarnya Cik Ash nak berkongsi dengan korang pasal hasil kerja DIY yang aboh Cik Ash buat dekat rumah ni, Memang teruja tengok bila hasil kerja aboh memang cantik sangat. Nampak tak pic dekat atas tu kolam aboh Cik Ash sangat cantik dan sejuk boleh bersantai-santai di kolam ni waktu petang minum air ke. 

DIY kolam ini dihasilkan sendiri oleh Aboh Cik Ash dengan dibantu oleh kawan aboh iaitu jiran dekat rumah aboh tu. Rupanya dalam diam Aboh Cik Ash ni ada bakat yang terpendam kan, tengok la siap buat landkap kolam yang cantik. Yang paling best hasil kolam aboh buat dijadikan outdoor gambar semasa majlis perkahwinan Cik Ash pada 30/5/2014.

7 comments:

  1. wahh aboh buat sndiri ye..
    pandainye..
    cantekk

    ReplyDelete
  2. @hidayu ayumie
    yup aboh buat sendiri lps tu ada sikit2 jiran tolong hihihi.... rindu kat kolam ni... kita duk jauh huhuhu

    ReplyDelete
  3. salam ukhwah, cantiknya, untung ada abah boleh diy sendiri dekorasi laman macam ni... :)

    ReplyDelete
  4. @anajingga salam ukhwah gak... hihihi... ha ah berutntung sangat rindu kat kolam tu.... pertama kali duk berjauhan dgn aboh n ma terasa sedih2 sgt2... baru 5bulan kahwin kena sabar tempuhi....

    ReplyDelete