Sunday, October 26, 2014

author photo
Header Bertukar Edit Sendiri Jer



Hai Rakan-rakan pembaca blog ini ...ekin ada nak share something pasal header blog ekin... tu edit sendiri hihihi... 2 malam berturut duk mengadap photoscape  n Gimp buat benda alah ni... Alhamdulilah boleh buat simple jer janji cantik di pandang hihhi.... header baru ekin kini berani menonjolkan diri letak pic kahwin.... sebelum ini header semua gambar kartun... harap dengan header  baru lebih ramai suka masuk blog ekin n komen blog ekin... 





 photo signature_4.gif





This post have 7 komentar

avatar
Cik Ash delete October 26, 2014 at 10:37 PM

@♥ ROS ♥

biasa jah buat tu... hihihihi....

Reply
avatar
Ana Jingga delete October 30, 2014 at 8:58 AM

cantik, cuma kena tukar cik ash kepada puan ash lah kan hehe..singgah pagi ke sini :)

Reply
avatar
Cik Ash delete October 30, 2014 at 3:50 PM

@anajingga hihihi... panggilan cik ash... nama timangan panggilan anak saudara sebelah ekin... kalau sebelah abg moksu... hihihi

Reply
avatar
Linakhtar delete November 3, 2014 at 4:50 AM

pandai @Cik Ash kita ni ..dan tahniah sebab buat kelainan dari blog biasa sebelum ni....

salam ukhwah dan salam kenal dari mommylina

Reply
avatar
Nour Leeman delete November 7, 2014 at 3:13 PM

Salam ekin..
Cantik header tu..
Buat sendiri lagi authentic..hihi

Reply
avatar
Cik Ash delete November 7, 2014 at 4:36 PM

@Nur Zayyani Liman
wsalam.... bagi ekin biasa jer... nak buat yg menarik mcm blog2 lain x mahir lagi... hihihihi... yup asli dari hasil tangan sendiri best sangat

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post