Thursday, March 5, 2015

author photo
Kata Kunci Blog Cik Ash #6 | Assalamualaikum... Lama dah Cik Ash tak kongsi keyword dekat blog ini,terima kasih kepada korang yang sudi komen entri dekat blog ni.


Biasa la sejak laptop rosak ni nak update blog terhad..picture screen print dah lama Ada dalam HP update nak post tu yang susah sikit asyik simpan dalam draf jah ni.

Antara senarai percarian sama jer dengan post dulu2...hihihi..nak tengok entry yang Cik Ash post pasal pencarian tu boleh terjah ke Wajah Terkini Anak Aishwarya Rai , Wajah Terkini Perlakon Kanak-Kanak Kuch Kuch Hotai Hai ,

Ok la korang jumpa lagi nanti di entri yang lain ya.

This post have 16 komentar

avatar
Nurhaziq Abdul Hafiz delete March 5, 2015 at 2:53 PM

Macam macam yang diaorang cari kan

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete March 7, 2015 at 5:43 AM

tudiaaa keluar anak ash ehehe..

Reply
avatar
Jari Manis delete March 7, 2015 at 7:16 AM

ramai yg minat hindustan hihih

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete March 7, 2015 at 1:34 PM

Aikkk anak aishwarya rai pon ada... Dasyat!

Reply
avatar
Jari Manis delete March 9, 2015 at 1:39 PM

ramai minat cite hindustan nih

Reply
avatar
suria lekatlekit delete March 9, 2015 at 3:18 PM

kalau keywords blog akak ni kadang2 kena selected nak share... tak boleh di post secara umum katanya hehehe

Reply
avatar
Shad delete March 10, 2015 at 2:46 PM

Ada lagi aIshwarya rai.. :D
hehe.. :D

Reply
avatar
Cik Ash delete March 11, 2015 at 7:45 AM

Tu la setiap bulan tengol keyword ada jah hindustan ni... nampak gaya kena tulis pasal hindi kat blog ni hahahhaahah

Reply
avatar
Cik Ash delete March 11, 2015 at 7:46 AM

Cite hindustan lama best kak... kalu cite terkini kurang doh laye

Reply
avatar
Cik Ash delete March 11, 2015 at 7:47 AM

Kenapa kak... keyword rahsia ke... hehehhe

Reply
avatar
Cik Ash delete March 11, 2015 at 7:48 AM

Sha aisywarya xleh dipisahkan dengan blog kak ekin... paling top perncarian... hihihihii

Reply
avatar
Norihanyusuf delete March 21, 2015 at 5:03 AM

Memang glamour betul anak aisywarya rai ni.

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 7:12 AM

Mak cantik anak pun terkenal hihihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post