-->

Friday, December 2, 2016

author photo
Catatan Popular Sepanjang Bulan November 2016  | Assalamualaikum,  Hai korang semua..apa khabar semua ekin harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. 



Seperti biasa  la ya ,ni ekin nak share  berkenaan dengan Catatan Popular Sepanjang Bulan November 2016 aritu ...entri yang menduduki cerita  teratas untuk bulan Novemvber airtu  ialah Tonton Gegar Vaganza Musim 3 views sebanyak 1421, manakala di ikuti entri wordless wenesday #79  sebanyak 1260 view, dan lain-lain sila tengok gambar dekat atas hihihihihi... 

Kalau ada yang terlepas baca entri ekin di atas ni boleh tengok senarai Catatan Popular Sepanjang Bulan November 2016  di bawah ini dan boleh Klik di link di bawah ini untuk tengok kembali :) 










your advertise here

This post have 11 komentar

avatar
FarahFerraDotCom delete December 2, 2016 at 10:30 AM

terbaik la ekin..keep it up okiess..;p

Reply
avatar
atiehilmi.com delete December 2, 2016 at 1:54 PM

wah !! topik gegar vaganza yang ramai PV tu.. hee~ tahniah2.. maksudnya blog nih memang sentiasa ade yang masuk..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 3, 2016 at 11:05 AM

Gegar vaganza menguasai carta.. menjadi pilihan pembaca ye Ekin..

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2016 at 2:12 PM

Tu la gegar vaganza terhangat sangat ni

Reply
avatar
Unni anje delete December 3, 2016 at 2:30 PM

Gv pilihan blogger.. Wahh bestnya bnyk pv

Reply
avatar
Afidah Azmi delete December 4, 2016 at 8:24 AM

Nak kena baca semua ni.sebb dah lama x baca blog..huhu

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 10, 2016 at 7:13 AM

Tapi GV 3 nie kurang menyengat kan Ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post