TICKER

Sunday, April 30, 2017

Nusroh Beauty Foundation

Nusroh Beauty Foundation | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, cik ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.


Nusroh Foundation 

Hari ini baru berkesempatan nak kongsi dengan korang semua mengenai foundation yang cik ash sedang guna sekarang.. foundation ni cik ash beli di Pejabat HQ dekat tempat cik ash duduk sekarang.. foundatoin ni baru di pasaran dan akan membuat live di TV AL-HILJRAH pada 1 Mei 2017  jam 8.30 pagi.. Founder Nusroh Beuaty Foundation akan membuat live di TV.. Merupakan Foundation Mesra Hijab pertama di Malaysia.. 

"Review cik ash selepas menggunakan Nusroh Beuaty Foundation sangat best sebab masa pakai dekat muka senang nak ratakan , lagi yang cik ash suka pakai foundation ni dah tak yah nak pakai bedak dah , muka rasa ringan jer bila pakai tak macam pakai foundation pun.. foundation yang lama muka rasa ok tak ada gatal-gatal.. cik ash muka agak kurang sesuai nak pakai foundation apa-apa bedak ke muka sensitif kan.. tapi dengan nusroh beauty foundation memang cik ash berpuas hati pakai lama sapa ke malam muka ok jer tak de berminyak pun.. hihihihi.. lepas ni nak pergi beli lagi foundation ni sangat berpuas hati dengan nusroh beuaty foundatin ni.. "

Nusroh Beuaty Foundation merupakan pengeluar Foundattion "Mesra Hijab" yang pertama di Malaysia. Apa itu Nusroh Beuaty Foundation :- 
  • NBF Halal & Selamat - Untuk Wanita Muslim yang inginkan produk yang suci dan selamat. 
  • NBF mendapat pengiktirafan KKM, GMP & Halal digunakan. 
  • NBF adalah merupakan produk mesra wuduk untuk wanita berhijab majorotinya menjaga solat. 
  • NBF juga adalah produk "Daily Use" untuk wanita berhijab yang inginkan produk yang simple dan tidak terlalu menonjol. 
  • NBF tidak melekat pada tudung untuk wanita berhijab terutamanya berniqab tidak suka bedak atau foundation yang melekat pada tudung, melekit dan berminyak.
Di bawah ini  cik ash kongsikan kebaikan Nusroh Beauty Foundation ini :-

  • Mengandungi Vitamin E, Argan Oil & SPF 30 
  • Produk mesra Wuduk (mudah ditanggalkan) dan mesra solat (halal & suci) 
  • Struktur yang ringan & lembut ,tidak berminyak & tidak melekit. Pakai jer dan rata dan kering. 
  • Wajah akan segar dan wangi jer setelah pakai NBF ni. 
  • Harga yang berpatutan & Berbaloi dengan Kualitinya, Hanya RM35.00 (5g) tahan untuk 1 bulan. dan RM15.00 (1.5g) boleh tahan untuk 2 minggu.  
Ok la itu saja cik ash nak kongsikan dengan korang semua.. So kalau korang nak jugak dapatkan Nusroh Beauty Foundation boleh pergi ke Facebook HQ  https://www.facebook.com/nusrohproduct/ untuk pembelian..

6 comments: