Sunday, April 2, 2017

author photo

Aiskrim Mat Kool Panda | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar, ekin harap semuanya sihat walafiat. Baru sempat nak update entri.. Hari ini ekin sibuk sikit ada basuh kain, lipat kain, semalam cuti sekejap pergi shopping barang dapur.

Aiskrim Mat Kool Panda

Akhirnya dapat jugak try aiskrim mat kool panda ni.. punya la lama cari tak jumpa taw.. duk iklan tengok lepas tu ada baca blog kak aida aritu share pasal aiskrim ni jadi ekin terliur tengok hihihihi... aiskrim dekat kedai kat rumah ekin tak ada nampak mungkin sebab tak dapat sambutan kut.. 

Aiskrim ini ekin beli masa pergi Hospital Kulim ada urusan dekat sana.. doakan buat ekin semoga dipermudahkan urusan ya.. 

Review Aiskrim Mat Kool Panda

Masa makan aiskrim mat kool panda ni rasa macam coklat susu gitu.. hihihihihi.. biasa saja.. aiskrim menarik sebab gambar panda ni jer pun.. kalau untuk budak-budak ni memang buat mereka tertarik nak beli.. 

Kalau korang nak try pergi la cari dekat 7 E kut ada aiskrim ni.. hihihihi.. rasailah sendiri kesedapan aiskrim mat kool panda ni.. 

Ok la itu saja yang ekin nak kongsi jumpa lagi nak sambung buat keje rumah pulak tak pun rehat mata ngantuk la pulak.. hihihihi..

This post have 12 komentar

avatar
Seorang Syed delete April 2, 2017 at 11:56 AM

Hehehe comel betul aiskrim sekarang. Ni kalau budak2 dapat ni memang suka sangat la dia kan.

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete April 2, 2017 at 11:58 AM

Menariknya aiskrim matkool panda ni ..CCL tak pernah merasa lagi .. semestinya design panda macam tue buat kanak-kanak suka

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete April 2, 2017 at 11:59 AM

Menariknya aiskrim matkool panda ni ..CCL tak pernah merasa lagi .. semestinya design panda macam tue buat kanak-kanak suka

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 2, 2017 at 12:00 PM

dah lama tak makan aiskrim.
selalunya beli untuk anak-anak ja

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2017 at 12:46 PM

tu la comel sangat yang nak cuba makan hahahhaha

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2017 at 5:39 PM

tu la memang tarikan untuk budak2 ni

Reply
avatar
Nila Anggraini delete April 3, 2017 at 9:23 PM

Comel je bentuk ais krim ni...syng nak makan..heheh

Reply
avatar
Cik Ash delete April 11, 2017 at 11:55 AM

memang menarik untuk budak ni

Reply
avatar
Cik Ash delete April 11, 2017 at 11:56 AM

budak2 kan memang suka aiskrim ni

Reply
avatar
adianiez AIDA delete April 12, 2017 at 2:46 PM

alahai. cute lah ekin eskrem nih.
akhir2 ni aida x bagi anak-anak ber eskrem.
baru sihat dari tak sihat kan :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete April 12, 2017 at 3:36 PM

Anak Sha tak suka.. Tak sedap katanya.. hehehe

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post