Sunday, April 30, 2017

author photo
Segmen 

Assalamualaikum.. 
Hai korang semua disaat akhir join segmen Seorang Syed Nak Bloglist ni.. baru ingat nak publish hahhahah... tulis dah lama tersimpan dalam draf..

Di dalam segmen ni Syed suruh tulis review tentang blog beliau ok ni review dari kak ekin mengenai Blog Syed kak ekin suka tang header blog tu hihihihi comel sangat.. lagi yang kak ekin suka sebab syed kira macam family dah hihihihi ayah kak ekin pun syed.. hahhaha.. blog syed banyak menceritakan tentang info yang bagus sesuai untuk semua golongan,walaupun bakal  bergelar seorang pendidik tak lama lagi masih sempat luangkan masa untuk blog tabir spring kat syed taw.. tu jer la yang kak ekin review.. 

So yang mana nak join segmen cepat-cepat sebab malam ni tempat jam 11.59pm... hahahhaha last minit join... semoga ada rezeki menang.. 

This post have 6 komentar

avatar
Seorang Syed delete April 30, 2017 at 11:08 PM

Waalaikumussalam kak! Terima kasih sudi join segmen syed ni ha :)
Thanks juga di atas review tersebut hehe.
All the best! :)

Reply
avatar
Qbal Ramlan delete April 30, 2017 at 11:54 PM

Salam Kak Ash. Qbal follow blog akak yang cantik ni . Dari sgmen yg sama. Goodluck & salam kenal

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete May 1, 2017 at 9:12 PM

salam kenal kak ekin

from rabia <3

Reply
avatar
Nina Mads delete May 2, 2017 at 12:08 AM

lama tak dtg letak bom.. hahahah
tak sempat nk join segmen syed ni

Reply
avatar
adianiez AIDA delete May 3, 2017 at 3:11 PM

eh aida ada join ni.
da tamat, kan?
nak terjah jap la blog syed.

Reply
avatar
Mardhiyyah Rosli delete May 17, 2017 at 7:21 PM

assalamualaikum,

blogwalking dari segmen yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post