Sunday, February 11, 2018

author photo
Blog Berwajah Baru Dan Bertukar Domain | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..


https://2.bp.blogspot.com/-Gncmk2AlKSY/WIaf83CkXzI/AAAAAAAAKC0/BdRPN3Pp3aEfY7m0sKhjN7uuqc3K2ThGQCLcB/s1600/wajah%2Bbaru.png
Blog Sebelum ni


Baru hari  ini  sempat nak menulis entri pasal blog berwajah baru dan bertukar domain.. bersempena dengan besday Cik Ash bulan januari aritu ada teringin nak laburkan sedikit dekat  blog nak berubah wajah baru pulak.. hahahhaha.. biasa la saja-saja suka nak ubah selera kan.. masa-masa mula tu memang nak ubah template jer, tertiba dalam 3 minggu nak dekat besday Cik Ash suami tanya nak tukar domain tak, Cik Ash kalau ikut malas nak tukar lagi, rasa belum bersedia lagi hihihihi.. dah alang-alang suami nak support bayar hahahaha tukar jer, kiranya hadiah domain blog hadiah hari lahir untuk cik ash suami hadiahkan.. sweet tak suami Cik Ash hihihihi.. 




Bila tukar domain ni rasa lain macam la pulak, jadi macam baru tubuhkan blog hahhahaha.. traffik agak turun la sikit tak macam selalu, tak pe la dalam proses nak mesra alam dengan google dulu, mungkin dalam proses la kan, sabar jer la dulu, insyaAllah harap lepas tukar domain ni ada peningkatan dan dimurahkan rezeki lagi..
 
Wajah Blog Terkini

Ok tak template blog Cik Ash sekarang, sebelum nak tukar template ni Cik Ash suruh suami tengok macam ner sesuai tak dia angkat tangan sesuai tu Cik Ash bagitaw dekat Sis Awa nak design macam ni, memang apa-apa pasal blog Cik Ash tanya suami dulu, kiranya suami la mentor cik ash dalam penulisan blog kalau ada kesalahan dia tegur,hihihihi.. 

Terima Kasih Sis Awa designkan template blog dan tukar domain dekat blog Cik Ash ni, sebelum ni blog http://cikash.blogspot.com sekarang dah ada domain sendiri masih lagi dikekalkan nama http://cikash.com. senang orang search nanti  hihihi. Nama pena blog Cik Ash datangnya panggilan anak saudara Cik Ash, dari situ nama pena jadi nama dekat blog. kiranya kenangan abadi la ya sebab anak saudara first panggil nama cik ash.. hihihihi.. 

 Ok la korang semua,itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang pasal blog berwajah baru dan bertukar domain.. semoga cik ash terus kuat dan semangat untuk menulis dekat blog lepas ni..

This post have 30 komentar

avatar
Sha Mohamed delete February 11, 2018 at 9:44 AM

Wah.. Makin comel blog ekin.. Tahniah ye..

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete February 11, 2018 at 9:52 AM

Tahniah cik Ash .dah ada domain sendiri makin semangat la nk berblogging lepas ni

Reply
avatar
Sheila Adziz delete February 11, 2018 at 11:12 AM

Allhamdulillah... semoga sukses2 k...

Reply
avatar
Wani Sukarno delete February 11, 2018 at 5:26 PM

comey doh blog ekin template terkini... purple i loikeee.. hii.. tahniah.. makin serius la ni nampaknya... hii doakan sama2 kita dimurahkan rezeki ekk

Reply
avatar
apekinahdotcom delete February 11, 2018 at 7:03 PM

Tahniah cik ash dan happy birthday ye

Reply
avatar
Elih Japahar delete February 11, 2018 at 7:28 PM

Nampak lebih kemas dan profesional gituwww hehe..

Reply
avatar
Lea Azleeya delete February 11, 2018 at 7:30 PM

Tahniah ekin.. MOga ekin terusss berjaya dalam dunia blogging.. Akak support awak tau.. :)

Reply
avatar
Cik Ash delete February 11, 2018 at 9:01 PM

insyaAllah harap ada semangat la nanti

Reply
avatar
Cik Ash delete February 11, 2018 at 9:07 PM

tq wani amin.. sesama kita berdoa deh

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete February 11, 2018 at 9:38 PM

cantik lah cik ash! suka busyra tngok warna purple.. <3 teruskan berblogging!

Reply
avatar
Cik kaella delete February 11, 2018 at 11:56 PM

wah, tahniah! kaella pula tak tau lah bila nak berhijrah ke dot com ni hehe

Reply
avatar
Unknown delete February 13, 2018 at 9:48 AM

wahh tahniah kak ekin...
makin berjaya, dah xmampu nak kejar da kak ekin...

Reply
avatar
Cik Ash delete February 15, 2018 at 6:38 AM

InsyaAllah bila kaella dah bersedia untuk tukar boleh boleh sis awa semua dia buat

Reply
avatar
Cik Ash delete February 15, 2018 at 6:39 AM

Tq ayu.. Hahahaha xdenya berjaya masih kak ekin yang lama jugak ni

Reply
avatar
Siti Awadah delete February 17, 2018 at 10:06 PM

Tahniah sahabat!! tengok tu malam ni bru smpat nk BW... haha.. sorry lmbt dtg ziarah

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 6, 2018 at 9:55 AM

tahniah ekin.
moga terus blogging memberi manfaat.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post