Thursday, February 1, 2018

author photo
Keywords Blog Cik Ash #32  | Assalamualaikum.. Hai, Selamat pagi...cik ash harap semuanya sihat walafiat ya.. semoga dipermudahkan segala urusan anda. 




Hari ini saja-saja nak share entri ini dekat blog lama dah tak share pasal keyword yang orang sedang cari dekat blog cik ash ni.. sepanjang bulan Disember 2017 aritu search yang orang duk cari ialah gegar vaganza 2017 memang program ini popular pada hunjung-hunjung tahun 2017 aritu kan. Tahniah buat Aishah menjuari Gegar Vaganza 2017 tahun lepas. 

Manakala ada yang search pasal lagu dalam drama dendam aurora , patut la view dekat blog drama ni tinggi pada tahun lalu, peminat drama dendam aurora ni ramai jugak la ya. 

Eh tak lupa juga ada yang search cara nak masak tumis timun batang hihihihi, kiranya ada peminat tegar yang sedang mencari resepi dekat blog cik ash ni.. banyak lagi koleksi resepi dekat blog cik ash cepat-cepat pergi usha taw.  

Ok la, itu jer yang cik ash nak kongsikan dengan korang semua mengenai keyword dekat blog cik ash ni, itu jer setakat ini carian yang popular dekat bloh, jumpa lagi nanti ya.

This post have 9 komentar

avatar
Cik Nor delete February 1, 2018 at 9:21 AM

wow..banyak ore search kat blog dia..:)

Reply
avatar
Ciktie delete February 1, 2018 at 10:35 AM

Woww bestnya cikash! Ciktie nak sempat nak check pun. Asyik curi-curi masa je nak update blog pun huhu

Reply
avatar
Wani Sukarno delete February 1, 2018 at 11:35 AM

banyok lagu2 tu ekin .. ore minat lagu doh zame loni haaa

Reply
avatar
Cik Ash delete February 1, 2018 at 1:40 PM

Hahahahah ni hok bulan disember bulan januari otw

Reply
avatar
Cik Ash delete February 1, 2018 at 1:40 PM

Ekin ada masa tapi malas nak buat entri hahahaha

Reply
avatar
Cik Renex delete February 2, 2018 at 12:33 AM

kalau letak lirik lagu memang akan naik pv kita. sbb tu CR suka share lirik lagu hee

Reply
avatar
Unknown delete February 13, 2018 at 9:56 AM

mak pon layan cite dendam aurora tu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post