Saturday, February 27, 2021

author photo

Alhamdulilah Blog Cik Ash Dah Cecah 1K Followers | Alhamdulilah, akhirnya followe blog Cik Ash dah cecah 1K, lama sungguh tu berblog dari tahun 2010, tahun ke 2021 baru capai 1K hahaha. 


1K follower

Mesti ada yang cakap setakat follower 1K pun nak kongsi dekat blog hahaha... teruja bila blog dah capai angka 1K ni, blog Cik Ash bukan blog yang popular sangat, hanya blog picisan yang suam-suam kuku jer. Alhamdulilah blog Cik Ash ni ada peminatnya lagi sampai sekarang. 


Terima kasih kepada follower yang ke 1000 ianya adalah Kisah Tatie , bila masuk blog beliau wah memang terkejut tengok bukan blogger biasa-biasa ni, pernah masuk dalam rancangan Safiyya TV9,  Pernah masuk dalam blogger pilihan utusan, kosmo,intrend, santai travel, Blogger yang suka menulis pengalaman travel dan lain-lain. Tetapi tengok entri last beliau taip tahun 2019 maybe beliau dah aktif di blog mungkin aktif di media sosial lain. Hihihi.


Ok la korang itu jer nak bagitahu dapat follower blog 1K jer pun nak kongsi hahaha, biar la suka-suka kan. Harap lepas ni bertambah-tambah lagi bilangannya nanti. 


With Love

Cik Ash

This post have 18 komentar

avatar
Ayu.ju delete February 27, 2021 at 10:07 AM

Wah Alhamdulillah <3 Tahniah atas pencapaian Cik Ash dapat seribu followers :)

Reply
avatar
Amie delete February 27, 2021 at 10:57 AM

Tahniah! Selamat berblogging.

Reply
avatar
Rodiah Amir delete February 27, 2021 at 11:13 AM

Tahniah Cik Ash.. Terinspirasi..

Reply
avatar
Abam Kie delete February 27, 2021 at 7:12 PM

tahniah cik ash. skrg ni susah org nk klik butang follower tu. Bil follower abam kie x gerak2 sejak sebulan dah. Kecewa sgt.

Reply
avatar
Cik Ash delete February 27, 2021 at 8:38 PM

Terima kasih abam kie..ha ah betul tu kita kena g follow org dulu baru follow kita

Reply
avatar
Lady Dini delete February 28, 2021 at 1:04 AM

Tahniah Cik Ash! Takpe, tak salah pun nak raikan ❤️

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post