Wednesday, February 3, 2021

author photo

Blog Berwajah Baru Di Tahun Baru | Assalamualaikum.... Bersempena tahun baru Cik Ash nak bertukar wajah blog, hihihi. kiranya hadiah hari lahir Cik Ash tukar template baru dekat blog. Harap dengan berwajah lebih semangat lagi nak menulis dekat blog ni. 


blog



Sambil-sambil tukar template ni sebab sebelum ni blog Cik Ash ada tak kena dengan kotak komen dan banyak lagi, orang yang bertungkus lumus makeover blog Cik Ash adalah SF Design Lab. Terima kasih daun keladi di atas makeover blog ni. hihihi.Kalau korang nak menggunakan khidmat  blogger Sha ni korang kena perlukan kesabaran yang tinggi untuk memberi peluang beliau menyiapkan makeover blog hihihi. 


Harap dengan blog berwajah baru mood untuk menulis nanti semakin ada la ya, jangan nak malas-malas dah hahaha, Alhamdulilah juga Cik Ash sempat renew domain blog ni pada bulan januari aritu. Cantik tak wajah baru blog Cik Ash. Masih kekalkan warna ungu dekat blog memang tak boleh ubah warna tetap nak warna ungu. Entah la minat warna ungu sangat ni, suami pun siap kata asyik beli barang ada warna purple hahaha. 


Untuk bulan Januari 2021 aritu entri dekat blog yang sempat Cik Ash menulis adalah sebanyak 21 entri. Harap untuk bulan 2 lebih banyak lagi entri yang boleh Cik Ash kongsi dekat blog ni. Terima kasih kepada korang yang sudi singgah blog Cik Ash ni.Di akhir kata Cik Ash undur diri dahulu nanti kalau ada masa free Cik Ash akan uodate entri terbaru. Jumpa lagi.


With Love 

Cik Ash

This post have 8 komentar

avatar
Shikin Razali delete February 3, 2021 at 10:14 AM

Cantik baju blog awak Cik Ash..😊

Reply
avatar
Sis Lin delete February 3, 2021 at 11:14 AM

Cantikk..suka sebab purple..

Reply
avatar
mushy zaini delete February 4, 2021 at 9:57 AM

cantik wajah baru kak ash! rajin betul update :D

Reply
avatar
Cik TK delete February 6, 2021 at 11:47 AM

Hehe nice wajah baru blog. Pasal kotak komen, sebelum ni macam tak ada. Rupanya ada problem ke..

Reply
avatar
Cik Ash delete February 26, 2021 at 8:17 PM

Ha ah ada problem gatal tangan duk edit sgt kotak komen jadi yg disqus aritu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post