TICKER

Monday, May 22, 2017

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

giveaway, Featured, shoppingcredit, blogger, voucher,
giveaway 

Assalamualaikum.. 
Jom memeriahkan Giveaway yang dianjurkan Busyra Takiyudin ni mana taw korang bertuah dapat RM100 shopping SGShop

Tarikh tamat 28 Mei 2017

Barang yang ekin berkenan sangat nak beli di SGShop ialah Almari Wardrobe ini ekin dah sampai teringin nak dapatkan satu sebab tak cukup almari dah baju terlampau banyak.. hahahaha.. nak buat macam ner 1 almari kongsi ekin dan suami tak muat la kan.. tu tak termasuk baju anak lagi.. mujur belum ada anak kalau ada kena cari almari baju anak lagi. hihihihi.. ekin tengok di SG Shop barang ni murah sangat daripada website lain so sekarang berkenan beli Wardrobe  ni...

Wardrobe

Anda semua jangan lupa join giveaway ini ya...


3 comments:

  1. Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

    http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

    ReplyDelete