Tuesday, May 2, 2017

author photo
 Hello Mei 2017 | Assalamualaikum...Selamat pagi semua... dah masuk bulan Mei 2017 dah kita ini kan, lagi beberapa hari nak masuk bulan puasa.. sekejap masa berlalu.. hihihihihi.. alhamdulilah puasa ganti dah selesai ganti dah...


hello may

Sepanjang bulan  April aritu aktiviti menulis agak kurang sangat bila ada sifat kemalasan dan keadaan diri tak beberapa sihat sangat...bila sakit kepala menyerang blog tak dapat nak update.. biasa la bila angin gastrik naik kepala ni la akibatnya... aktiviti blogwalking pun Cik Ash kurang... Cik Ash harap puasa tahun diberikan kesihatan yang baik la..

 Dekat bawah ini adalah hasil penulisan Cik Ash dekat blog sepanjang April 2017  hanya 25 entri yang di publishkan agak berkurang tu sebab Cik Ash dah jarang sangat join giveaway hahahha, insyaAllah bulan mei akan pulun join Giveaway kawan-kawan blog ni.. support diorang hihihihi..

blog archive

Ok la itu saja yang Cik Ash nak kongsi dengan korang semua pada pagi ini.. Cik Ash mengundurkan diri dulu nak sambung buat keje rumah tak sudah buat hahahhaha.. biasa la surirumah kan ada jer keje nak buat.. 


This post have 4 komentar

avatar
adianiez AIDA delete May 3, 2017 at 12:50 PM

akhir bulan ni puasa dah ekk, ekin.
hmmm :)

Reply
avatar
Jari Manis delete May 15, 2017 at 10:41 PM

Malas ekin still byk entri tau..sis JM? Bln 4 n 5 habuk pun x de adeh

Reply
avatar
Cik Ash delete May 16, 2017 at 9:35 AM

ha ah akhir bulan dah puasa sekejap jer rasa

Reply
avatar
Cik Ash delete May 16, 2017 at 9:36 AM

sis JM sibuk keje.. ekin xde keje setakat buat keje rumah x habis sokmo hahahha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post