Monday, September 26, 2016

author photo
Dapat Voucher  MBO  | Assalamualaikum..Hai korang semua, apa khabar Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.


Alhamdulilah rezeki Cik Ash lagi dapat Voucher dari MBO, suka sangat dapat tiket free ni boleh pergi dating tengok wayang dengan suami... hihihihi.. lama dah tak tengok wayang last tengok bulan 3 aritu tu Cik Ash dapat voucher free dari MBO gak... macam ner Cik Ash boleh dapat Voucher free yang kat atas tu boleh la usha entri MBO Cinemas Kempen Derma Darah 3.0 Kembali Pada Ogos 2016 ni hihihihi...

Sebelum ini Cik Ash pernah gak join promo lebih kurang  post dalam facebook, instagram dan tulis entri dalam blog boleh baca dekat  entri Review | Perasmian Pembukaan MBO Cinemas Central Square Sungai Petani Kedah. Voucer yang Cik Ash dapat Cik Ash dah guna sebelum ini tengok filem Munafik dan Review | BoBoiBoy The Movie serentak hari yang sama.. hahahaha...

Untuk Voucher yang baru Cik Ash dapat maybe akan guna tahun depan sebab dengar suami cakap banyak filem yang best bakal berada di pawangan salah satunya Transfomer dan power rangers.. itu yang suami cakap la.. filem suami Cik Ash nak tengok Cik Ash turutkan saja.. hihihihi..

This post have 8 komentar

avatar
el delete September 27, 2016 at 4:44 PM

k.el punya duk ada lagi x tau nak tgk movie apa
eh transformer ada lagi ka

Reply
avatar
Cik Ash delete September 27, 2016 at 6:01 PM

ha ah ada lagi abe ekin oyat...

Reply
avatar
Cik Ash delete October 1, 2016 at 10:57 AM

belum pergi lagi tahun 2017 baru nak guna.. hahhaha expired dec 2017 kan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post