Thursday, September 1, 2016

author photo
Hello September 2016 | Assalamualaikum...Selamat pagi semua... hari ini bermula bulan baru iaitu bulan September 2016.. Sekejap sahaja dah masuk bulan september kan...bulan september ni ada sesiapa yang sambut besday tak.. hihihihi...



Sepanjang ogos aritu aktiviti menulis berjalan seperti biasa ada gak kemalasan pada disaat akhir nak bulan ogos gitu mood malas menulis blog dah tak ada hihihihi... ekin rasa tak berapa sihat mana loni huhuhu... sakit apa entah ekin ni nak selsema sokmo.. rasa traffic bulan kurang menyerlah sikit sebab ekin pun jarang share blog hihihihi...

Ok la dekat bawah ini adalah hasil penulisan ekin dekat blog sepanjang Ogos 2016 banyak gak tu entri giveaway, review dan drama banyak hahahahaha...



This post have 14 komentar

avatar
Murni Alysa delete September 2, 2016 at 1:25 PM

sekejap jer dah september..huhuhehe

Reply
avatar
Jari Manis delete September 3, 2016 at 8:23 PM

hai ekin..syabas tau sbb leh update entri berpuluh sebulan,..adeii tak mampu

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete September 3, 2016 at 9:07 PM

salam kak ekin ce tgk entri blog yana , gk sape lagi malas :P

Reply
avatar
Kira Sakura delete September 7, 2016 at 4:24 PM

besday Kira dan Uwais bulan September ni hihihi

Reply
avatar
el delete September 10, 2016 at 9:27 AM

adoiiii lagi 3 bulan je lagi nak tahun 2017
makin tualah k.el huwaaaa

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:16 PM

entri berpuluh2 entri merapu sis JM

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:16 PM

ha ah sekejap jah rasa kan kak murni

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:17 PM

wsalam... hihihihi yana sibuk belajar tak ada masa nak menulis kan

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:17 PM

wahhhhh boleh sambut sekali... hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:18 PM

ekin pun makin tua gak.... huhuhuhu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post