Tuesday, September 6, 2016

author photo
Review Munafie Slimming Panty | Assalamualaikum... sekarang ini  kecoh pasal munafie slimmimg panty di facebook sana sini orang duk tengah promo...bila tertengok iklan itu apa lagi ekin tertarik nak beli la...apa fungsi munafie ni dapat menutup segala lebihan benjolan lemak di kawasan perut dan punggung hihihihi... 

Munafie Slimming Panty
So kalau nak kurus tak 100% sangat la  ya... kalau setakat nak tutup perut boroi tu ok la... kalau nak kurus kena kawal diet anda dan buat la senaman baru la kurus.. kalau malas macam ekin memang tak kurus la jawab huhuhuhu...Munafie Slimming Panty ni ekin beli dengan adik blogger kita Yui dengan RM 15 tidak termasuk post..ada pilhan warna 4 warna masa tu  hitam,kelabu,merah,pink.. ekin ambik warna merah hihihihi…



Masa sebelum pakai munafie ni terfikir gak boleh kah ekin pakai muat kah.. hahahahaha… jangan risau kain munafie seluar sangat selesa di pakai taw, tak ada rasa rimas sangat, kalau berpeluh pun tak rasa sangat hihihihi… best pakai munafie ni perut rasa kemas sangat, lain rasa nak buat keje rumah syok..

Apa fungi Munafie Slimming Panty

·        Buncit @ Boroi hilang dalam sesaat
·        Perut Buncit langsung jadi Rata
·        Tak perlu risau sakit perut sebab ketat.
·        Tak bergulung bila duduk
·        Sangat selesa
·        Membentuk lekuk tubuh yang indah dan untuk hidup lebih baik dan bersemangat


Fungsi Munafie Slimming Panty

-         Mengecilkan perut
-         Melangsingkan pinggang
-         Membakar lemak yang berlebihan
-         Menaikkan mengencangkan punggung
-         Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.
-     Japan Slimming sebaiknya di pakai sejak awal kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat. 



This post have 19 komentar

avatar
Shikin Razali delete September 6, 2016 at 9:31 AM

Dah lama berangan nak beli munafie nie, dulu pakai korset..

Reply
avatar
Unknown delete September 6, 2016 at 10:48 PM

btol. femes sangat Munafie sekarang. jiran2 pakat order. hihihi

Reply
avatar
Kira Sakura delete September 7, 2016 at 4:17 PM

kira ada kirim satu masa mama oder. dia oder 10 helai terus. share adik beradik. dorang ambik 3 sorang kira 1je. kira ni pelik sikit kalau bab2 gini hihihi. nanti nak try pakai

Reply
avatar
Alia Farhan delete September 8, 2016 at 6:56 PM

Nnt pas pantang boleh la pkai...
Kot2 jd selim ka

Reply
avatar
el delete September 10, 2016 at 9:24 AM

kena beli satu gak ni..nak tgk jadi munafie ke munafik hahaha

Reply
avatar
Nina Mads delete September 11, 2016 at 1:25 PM

hahhaaha yg lps bersalin ok la.. nina ad souvenir tp xbg2 lg dgn ahli PBU brapa org ja dh ambik. nanti snang2 trun kulim

Reply
avatar
Cik Ash delete September 11, 2016 at 8:08 PM

sama la ekin pakai korset yg avon punya tu hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 11, 2016 at 8:09 PM

tu la kan penangan munafie punya pasal ramai yg guna

Reply
avatar
Cik Ash delete September 11, 2016 at 8:09 PM

kira try la pakai hihihihi mana taw lindung perut nanti

Reply
avatar
Cik Ash delete September 11, 2016 at 8:10 PM

hahahahhaha tak kurus pun pakai jarang2 time rajin...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 11, 2016 at 8:10 PM

benda pemes mesti pernah dengar

Reply
avatar
Cik Ash delete September 11, 2016 at 8:11 PM

cuba la alia mana taw kan.. beli banyak2 boleh gilir2 ekin beli satu aritu nanti nak order lagi pulak

Reply
avatar
Cik Ash delete September 11, 2016 at 8:11 PM

hahhahahha kak el pakai jadi munafik la

Reply
avatar
Cik Ash delete September 11, 2016 at 8:12 PM

ekin paling banyak tak ambik kan... hihihihi kalau turun kulim rojer2 boleh jumpa.. kita jumpa dekat tok hery kah pulak buat perjumpaan hahahahha

Reply
avatar
Sha Mohamed delete September 26, 2016 at 10:27 AM

Macam best je bila baca review ekin nie.. hehehe..

Reply
avatar
Unknown delete October 12, 2016 at 11:55 AM

BARU BELI..TAPI TAK KURUS PON SESAAT =(

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post