TICKER

Saturday, April 14, 2018

Biodata Fendy Bakry Pelakon Drama Mr.Grey

Biodata  Fendy Bakry Pelakon Drama Mr.Grey | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semua sihat walafiat.


Malam ni terlebih rajin update blog pasal Hero Drama Mr.Grey, Disebabkan dah tersuka tanpa sengaja dengan drama ini Cik Ash buat search pasal pelakon ni hahahaha, Rupanya beliau sudah hampir 5 tahun dalam industri lakonan ni cuma agak kurang dapat  publsiti. Patut la bila tengok Fendy macam pernah nampak jer dia berlakon tapi ingat-ingat lupa. 

Cik Ash ada terjumpa pasal Fendy ni pernah terlibat dengan Program Hero Remaja 2012 bersama rakan seangkatannya, Fattah Amin, Syafiq Kyle dan Saharul Ridzwan. Kan lama tu dah berlakon hihihihi... Jom Usha Biodata Fendy Bakry dekat bawah ini :-
Biodata  Fendy Bakry Pelakon Drama Mr.Grey

Nama Penuh : Mohd Affandi Nor Bakri
Nama Komersial : Fendy Bakry
Umur : 30 tahun (2018)
Bangsa : Melayu
Agama : Islam
Kerjaya : Pelakon
Penglibatan : Program Hero Remaja 2012
Drama : Mr. Grey
Instagram Fendy Bakry : https://www.instagram.com/fendybakry/

Ok la itu jer Cik Ash nak kongsi jumpa lagi esok ya, ada entri yang best akan Cik Ash kongsikan lagi.Kalau korang nak tengok biodata heroin dan lagu-lagu yang ada dalam drama ni.

7 comments:

  1. Ohhh Hero Remaja rupanya.. Ramai review kata drama Mr Grey best. Siqah tengok nanti. Hihi

    Nway, jemput join giveaway Siqah pula ye :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete
  2. Layan jugak drama ni. kelakor je tgok Mr grey dengan heroin tu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal memang kelakar drama ni

      Delete
  3. Drama ni lawak kadang-kadang. Baru taw dia ni Ex Hero Remaja.

    ReplyDelete
  4. tengok iklan sekali mcm tak familiar pelakon ni.. macam terfikir plak dia ni sape blh berlakon :D

    ReplyDelete