TICKER

Thursday, April 19, 2018

Alhamdulilah Rezeki Menang Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Alhamdulilah Rezeki Menang Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.



Hari ini Cik Ash sharing sesuatu dengan korang semua Cik Ash ada join giveaway di blog Kak Lea sebelum ni dan semalam beliau telah umumkan pemenang melalui cabutan guna video. Alhamdulilah bersyukur kepada Allah s.w.t murahkan rezeki Cik Ash lagi dapat menang Giveaway di blog Kak Lea. Allah maha pemurah berikan Cik Ash rezeki ni... No cabutan bertuah Cik Ash no 65.Hadiah yang Cik Ash menang Wang tunai RM50.


Alhamdulilah Allah maha pendengar yang baik dia, dia taw isi hati Cik Ash sekarang.. Terima kasih Ya Allah. Tak lupa juga Cik Ash ingin ucapkan terima kasih kepada Kak Lea yang telah anjurkan giveaway ni.. Niat join nak support kawan-kawan blogger. Alhamdulilah Allah ganti dengan hadiah yang cukup indah. Semoga Kak dimurahkan rezeki. jemput-jemput la singgah dekat blog kak lea ya.


http://www.leaazleeya.com

Terima kasih juga kepada sponsor hadiah iaitu Shad yang bagi hadiah ini, semoga shad dimurahkan rezeki lagi. Dah banyak kali Cik Ash dapat hadiah daripada Shad menang Giveaway seperti berikut Novel  dan powerbank  terima kasih Shad.Jom kenal-kenal shad meh singgah blog Shad.

http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/

Ok la itu jer korang Cik Ash sharing hari ini, terima kasih semua yang selalu singgah blog ni.. Jumpa lagi ya nanti di entri yang lain pulak..

11 comments: