TICKER

Monday, April 9, 2018

Ungku Arsalan Haq Nama Anak Jihan Muse

Ungku Arsalan Haq  Nama Anak Jihan Muse | Assalamualaikum.. Hai korang semua, Cik Ash harap semuanya sihat walafiat ya.


Hari ini Cik Ash terlebih rajin update entri dekat blog hahahaha... biasa la bila mood datang tulis apa yang rasa nak share dekat blog ni, Bagi peminat Jihan Muse mesti ramai dah taw beliau selamat melahirkan baby lelaki pada mac aritu kan. Jihan Muse tidak tunjukkan gambar anak dia masa lahir kan.

Pada 1 April 2018 aritu telah diadakan Majlis Aqiqah,Tahnik & Bercukur Anak Jihan Muse iaitu diberi nama Ungku Arsalan Haq Bin Ungku Hariz Faizal.  Tahniah buat Jihan dan Ungku Hariz, semoga baby Arsalan menjadi anak yang soleh ya.. 



Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak kongsi nama anak Jihan Muse jer pun hahahahaha..

5 comments:

  1. alhamdulillah..selamat dah yer jihan.Tahniah.. sama nama macam anak sedara.Haq..

    ReplyDelete
  2. memang seronok dah ada baby keci..
    masa akan rasa cepat je berlalu.

    ReplyDelete