Friday, February 6, 2015

author photo
Cara Buat Origami Rabbit | Assalamualaikum... Hai korang semua, Cik Ash ada nak sharing dengan korang semua mengenai origami,

ihsan google
Siapa kat sini minat kraf boleh cuba origami rabbit yang Cik Ash sharing ni, boleh main dengan anak-anak , anak saudara dan sesiapa sahaja. Uji minda main origami syok gak kan.. hihihi..Cara nak membuatnya Cik Ash dapat melalui google semoga anda semua faham la cara nak buat origami Rabbit yang comel ni ya.

Cik Ash tengok cara dia tunjukkan macam susah ada try buat tak menjadi hahaha... malu nak share gambar dekat blog ni.. hihihihi.. Jom usha gambar cara membuat origami rabbit dekat bawah ini :-

cara buat origami rabbit

Ok la itu jer yang Cik Ash nak sharing dengan anda semua, jumpa lagi nanti ya.






















This post have 14 komentar

avatar
Shad delete February 7, 2015 at 11:01 AM

Shad suka jugak buat origami.. origami rama2 is my fav.. hehe.. :D

Reply
avatar
SukaSedap MY delete February 7, 2015 at 4:40 PM

menarik ni . boleh try gak la nanti

Reply
avatar
Cik Ash delete February 7, 2015 at 5:37 PM

@AMIIZAA kak amiza... banyak lagi origami ni... nanti ekin share website....

Reply
avatar
Cik Ash delete February 7, 2015 at 5:37 PM

@sha dhira shad banyak lagi taw... teruja nak cuba semua... hahhahahah...

Reply
avatar
Anonymous delete February 8, 2015 at 4:53 PM

hihi tau buat kapal aje kak hakhak =P

Reply
avatar
Unknown delete February 9, 2015 at 1:17 PM

lame dah xmain dgn origami ni
zaman2 sekolah dulu teror kott

Reply
avatar
Cik Ash delete February 9, 2015 at 2:11 PM

@hidayu ayumiesama la dengan akak... akak terjumpa link website buat origami ni tu yg share...

Reply
avatar
Sayidah Napisah delete February 17, 2015 at 4:18 PM

soo cute. teringin nak buat tapi takde tangan berseni hehe

Reply
avatar
Cik Ash delete February 17, 2015 at 11:50 PM

Tangan tak berseni boleh jah cuba try n try smpai berjaya hihihhu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post