TICKER

Friday, February 6, 2015

Cara Buat Origami Rabbit

Cara Buat Origami Rabbit | Assalamualaikum... Hai korang semua, Cik Ash ada nak sharing dengan korang semua mengenai origami,

ihsan google
Siapa kat sini minat kraf boleh cuba origami rabbit yang Cik Ash sharing ni, boleh main dengan anak-anak , anak saudara dan sesiapa sahaja. Uji minda main origami syok gak kan.. hihihi..Cara nak membuatnya Cik Ash dapat melalui google semoga anda semua faham la cara nak buat origami Rabbit yang comel ni ya.

Cik Ash tengok cara dia tunjukkan macam susah ada try buat tak menjadi hahaha... malu nak share gambar dekat blog ni.. hihihihi.. Jom usha gambar cara membuat origami rabbit dekat bawah ini :-

cara buat origami rabbit

Ok la itu jer yang Cik Ash nak sharing dengan anda semua, jumpa lagi nanti ya.






















14 comments:

  1. Shad suka jugak buat origami.. origami rama2 is my fav.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  2. menarik ni . boleh try gak la nanti

    ReplyDelete
  3. @AMIIZAA kak amiza... banyak lagi origami ni... nanti ekin share website....

    ReplyDelete
  4. @sha dhira shad banyak lagi taw... teruja nak cuba semua... hahhahahah...

    ReplyDelete
  5. hihi tau buat kapal aje kak hakhak =P

    ReplyDelete
  6. lame dah xmain dgn origami ni
    zaman2 sekolah dulu teror kott

    ReplyDelete
  7. @hidayu ayumiesama la dengan akak... akak terjumpa link website buat origami ni tu yg share...

    ReplyDelete
  8. soo cute. teringin nak buat tapi takde tangan berseni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tangan tak berseni boleh jah cuba try n try smpai berjaya hihihhu

      Delete