-->

Friday, October 14, 2016

author photo
Kerana Drama Patahnya Sebelah Sayap | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat ya..



Alhamdulilah tak sangka sangat blog ekin ni ada kena tempias dengan drama Patahnya Sebelah Sayap  hihihihihi... setiap kali ekin tengok kat statistik keyword, traffic masuk semuanya dari drama ni.. Drama ni sangat meletop sekarang kan... hihihihihi...


Dekat bawah ini sebahagian yang kena tempias Patahnya Sebelah Sayap drama bukan adapitasi novel ya.. tak payah susah duk cari lagi ekin dengar-dengar ada yang kata nak tiru drama korean, eh ada ke.. tak taw la pulak.. tak pe biar p kalau drama tu nak tiru cerita korean, tengok drama lara aishah ambik dari telenovela mexico gak kan popular gak kan drama tu.

Jom usha gambar-gambar dekat bawah ini ya :-






your advertise here

This post have 10 komentar

avatar
el delete October 15, 2016 at 1:19 PM

wow hebatlah ekin..tp x nah lgi tgk cite ni hihihih

Reply
avatar
SIQAHIQA delete October 15, 2016 at 2:33 PM

The basic story of Patahnya Sebelah Sayap memang ada copy paste drama Korea tajuk Secret. Walaupun once dah tengok drama korea, terasa macam boring tengok drama melayu but still watch it sebab pelakon. Suka semua watak utama drama tu :D Give it a chance :)

Reply
avatar
SNM delete October 15, 2016 at 6:41 PM

Mmg tengah femes drama ni skrg yer... Singgah dari Senarai Rakan Bloggers FB Mia. Done follow (^^,)

Regards,
SNM_Yana Afi Mohamed

Reply
avatar
Mellya Musa delete October 16, 2016 at 1:13 PM

Aah best cita nii saya pun terjebak. hehe singgah dari Senarai Rakan Blogger Di Facebook Mia.
Jom join
https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

Reply
avatar
Cik Ash delete October 26, 2016 at 10:25 AM

tu la ramai yg kata macam tu... tapi ending kurang ummpp sikit la

Reply
avatar
Jari Manis delete November 2, 2016 at 12:03 AM

Sis Jm x suka sgt tau drama melayu tp drama patah sayap ni mmg sis jatuh cinta la..tggu2 je setiap hari

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post