-->

Sunday, October 9, 2016

author photo

Keywords Blog Cik Ash #23  Assalamualaikum... Hai korang semua.. ni ekin nak share keyowords untuk bulan September aritu tengok gambar dekat atas tu... Ada yang cari Drama Abang Bomba I Love You, Gambar budak Ibrahim Khali, rancangan tv show sape terer , anak yana samsudin, drama Cik Bunga dan Encik Sombong , Cik Planner  , jeruk jambu air dan keluaran syampu hijabista halal. 


Manakala keyword di atas tu keyword dari  nuffnang sepeti gambar di atas . 

photo signature_4.gif
your advertise here

This post have 3 komentar

avatar
Zafirah Kama delete October 9, 2016 at 10:59 AM

wah ! drama menjadi topik hangit kat sini

Reply
avatar
Murni Alysa delete October 10, 2016 at 6:47 PM

akak tak pernah tgk citer abg bomba tu..tapi sokmo duk perli adik sbb BF dia abg bomba..dia pulak misi..duk kata kat dia kawen nanti pakai la unipom..save

Reply
avatar
Nina Mads delete October 18, 2016 at 8:56 AM

wahhh tinggi tu.. kipidap akak.. tq boom blog nina 😘

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post