-->

Saturday, October 1, 2016

author photo
Album Terbaru Anuar Zain | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar sihat tak.. ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. 


Siapa kat sini salah seorang peminat Artis popular Anuar Zain hihihihi... Kalau ya ekin nak bagitaw dekat anda semua ni jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Album Terbaru Anuar Zain berserta dengan autograf beliau boleh di tempah secara online taw. 

Mesti korang nak taw dekat mana nak dapat kan Album Anuar Zain ni kan...senang saja anda dapat album ni boleh dapatkan di tempahan eksklusif di lazada ianaya sangat terhad untuk 200 tempahan terawal sahaja.. Siapa cepat dia dapat hihihihihi.. lambat alahai tak ada la kan.. 

MY Anuar Zain

Cara ingin dapatkan koleksi Album Terbaru Anuar Zain anda boleh klik di banner dekat atas tu ya.. Ok selepas anda klik kan dia akan keluar macam gambar dekat bawah ini 

Selepas itu anda  kena klik dekat Add To Cart , kemudian anda akan terus ke laman bahagian check-out dan anda boleh membuat pembayaran menggunakan cara-cara seperti berikut :- 

1.  Bayaran Tunai di kedai terpilih di seluruh Malaysia 

2. Online Banking - Maybank, CIMB, Hong Leong, Public Bank, Ambank dan RHB. 

3. Kad Kredit 

Antara lagu-lagu yang ada dalam album terbaru Anuar Zain. Album ni bakal diedarkan pada anda semua  bulan Oktober 2016 nanti. Album dalam bentuk CD dan turut disertakan tandangan Anuar Zain. Bakal pemilik Album ni mesti sangat teruja kan.. so  apa lagi  jangan lepaskan peluang korang nak dapatkan album ni taw Edisi Terhad Hanya 200 Album Sahaja Jom Dapatkan Sekarang


your advertise here

This post have 16 komentar

avatar
Ardilla Noorezan delete October 2, 2016 at 10:49 AM

Uuu Kak Ekin pun peminat Anuar Zain ke hehe

Reply
avatar
Ain Athirah delete October 2, 2016 at 10:55 AM

Pehhhh lama ni tak keluaq album. Bagus2. Hehe

Reply
avatar
MisDiarios delete October 2, 2016 at 12:47 PM

uuu mmg minat dgn anuar zain dr kecik lagi. heee :D
follow sini #781
follow back and keep in touch yo :D

Reply
avatar
Cik Ash delete October 2, 2016 at 1:33 PM

hihihihihi minat la gak tapi xde bersungguh mana

Reply
avatar
Cik Ash delete October 2, 2016 at 1:34 PM

ha ah lama kan dia tak keluar album

Reply
avatar
Zafirah Kama delete October 2, 2016 at 6:20 PM

alaaa... tak minat AZ... huk2

Reply
avatar
Mia Liana delete October 2, 2016 at 7:00 PM

minat suara dia ni... sedap lunak merdu...

pssttt.. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #26

Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/10/senarai-url-blog-26.html

- Mia Liana -

Reply
avatar
Qaseh Vee delete October 2, 2016 at 9:05 PM

Sis mmg minat Sungguh dia ni . Tapi x de pun album dia . cuma layan Kat utube je .

Reply
avatar
Qaseh Vee delete October 2, 2016 at 9:05 PM

Sis mmg minat Sungguh dia ni . Tapi x de pun album dia . cuma layan Kat utube je .

Reply
avatar
Sha Mohamed delete October 3, 2016 at 8:31 AM

Album baru.. Mesti teruja peminat2 Anuar Zain..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete October 4, 2016 at 7:25 PM

Ehh... Apsal abang SS ada kat sini nih... Ha Ha Ha

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete October 6, 2016 at 5:52 PM

weewiiiiitt
peminat anuar zain ghopernya he3

Reply
avatar
Azhafizah MN delete September 12, 2018 at 5:00 PM

Setelah sekian lama, akhirnya ada album Anuar Zain ni.Tahniah

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post