-->

Friday, January 13, 2017

author photo
CPUV Nuffnang 3 Jan 2017     | Assalamualaikum, Hai korang semua... alhamdulilah rezeki dari nuffnang untuk awal tahun baru   ada On Going. Maaf sekarang masa untuk menulis agak kurang menyerlah hihihihihi.. biasa la pertama kali merasa pengalaman hantar anak saudara yang darjah 1 pergi dan ambik sekolah setiap hari terasa penat la jugak sebab jalan kaki jer setiap hari.. Mana taw berkat ambik berat dekat anak saudara Allah gantikan kami seorang anak nanti.. AMIN...



 Alhamdulilah rezeki dari nuffnang masih ada lagi walaupun ekin jarang  update blog sejak dua mejak ni.....  ekin ada dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk  iklan 3 Jan 2017 ni pertama untuk bulan Jan harap akan berterusan lagi walaupun ekin jarang update ya... hihihi... terima kasih mr nuffnang bagi iklan kat blog ekin..
your advertise here

This post have 4 komentar

avatar
Hani Rahman delete January 13, 2017 at 6:44 PM

Wahhh... Rezeki awal tahun... Harap berderet lagi masuk lepas nie ...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete January 15, 2017 at 9:54 AM

murah rezeki Kak Ekin.. Nuff CT rasanya xde da iklan2 ni hehehe..

Reply
avatar
Afidah Azmi delete January 16, 2017 at 1:13 AM

fida baru cash out semalam kak.Merasa jugaklah nanti.Fida pun baru nak aktif blk tulis blog.Rasa mcm dah ramai larik..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post