-->

Sunday, August 6, 2017

author photo

Segmen Bloglist 2.0 by Cik Miela | Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar,selamat petang semua, 

Masa lapang waktu petang ni cik ash ni tak ada buat apa ambik peluang la join segmen dekat blog Blog Cik Miela ni.. support kawan-kawan blogger sambil tambah kawan blogger. 

Jom la korang memeriah segmen Blog Cik Miela taw, mana la taw korang bertuah tersenarai dalam blogslit cik miela nanti kan.. 

Syarat Untuk Join pun mudah sangat taw :-


1. Follow  Blog Cik Miela

2. Like Page Blog Cik Miela atau follow Twitter Cik Miela *salah satu atau kedua-duanya

3. Buat Entri Segmen Bloglist 2.0 by Cik Miela beserta gambar diatas.

4. Komen di entri ni beserta link entri Segmen Bloglist 2.0 by Cik Miela

*setiap penyertaan akan disemak


Tempoh penyertaan: 04/08/2017-13/08/2017 


Hadiah:
10x bloglist untuk 6 bulan keatas *kemungkinan akan tambah lagi 5 bloglist jika lebih penyertaan
your advertise here

This post have 8 komentar

avatar
I am LZ delete August 8, 2017 at 7:42 PM

Selamat bersegmen Cik Ash..
Good luck!

Reply
avatar
Cik Miela delete August 8, 2017 at 9:16 PM

Terima kasih sudi join. Senarai peserta http://shalmilanadya.blogspot.my/2017/08/senarai-peserta-segmen-bloglist-20-by.html

Reply
avatar
Hani Rahman delete August 10, 2017 at 5:22 PM

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

#jombercontest
#kisahhidupku

Reply
avatar
Aisya Ismail delete August 23, 2017 at 3:57 PM

hye.. baru sempat nak singgah.. datang dari segmen yang sama..

http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/08/segmen-bloglist-20-by-cik-miela.html

Reply
avatar
Amar Razali delete September 29, 2017 at 3:47 PM

jalan2 sini,jemput singgah https://marblemomo.blogspot.com/

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post