TICKER

Saturday, May 21, 2016

Hadiah Menang Giveaway Lagi

Hadiah Menang Giveaway Lagi


Hai korang semua, apa khabar untuk hari ini sihat tak.. Alhamdulilah syukur sangat rezeki Cik Ash murah lagi menang Giveaway dekat Facebook Redmoon Clothpad and Liners masa tu Cik Ash kat hospital jaga abang dalam boring-boring ambik peluang join giveaway tu mudah sangat syaratnya tu yang ekin join.. 


 Dalam  bulan 4 tak silap Cik Ash admin pages tu umum pemenang giveaway memang tak taw menang pun sebab masa tu memang sibuk masih dekat hospital waktu tu jaga abang...Cik Ash taw pun di tag  oleh kak eyda dan kiera.. Terima kasih tolong bagitaw.. 

Cik Ash sangat teruja dapat hadiah Clothpad ni memang teringin sangat benda ni alhamdulilah akhirnya rezeki berpihak pada Cik Ash..tak sabar nak guna Clothpad ni tunggu review dari ekin nanti taw.. Ni mukadimah saja nak bagi taw Cik Ash dapat Clothpad ni Hihihihihi.. So korang jangan jeles taw..

Ok la tu saja yang Cik Ash nak bagitaw jumpa lagi lain entri akan menyusul nanti.. Bye semua.. Salam sayang dari Cik Ash buat sahabat..

18 comments:

  1. lol.. bestnya.. harus laa jeles.. nak jugakkk!

    ReplyDelete
  2. waaa...bestnya!!

    MG dah lama tk menang GA
    aritu ade luck menang tapi takde rezeki tak sempat nk redeem ..
    lgpon novel, n MG xbca sgt novel so sruh penaja bagi kat blogger lain :)


    JOM TRY SABUN BOLEH PUTIHKAN BAJU2 LAMA :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/sabun-champaca-cara-mudah-hilangkan.html

    ReplyDelete
  3. tahniah Ekin..

    sesiapa nak review, boleh ja cuba nasib kat page dia.. mana tau rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak eyda

      Betul tu dia pun terkejut ekin cakap nak review

      Delete
  4. Tahniah..mestilah jeles hehehe

    ReplyDelete