Thursday, May 12, 2016

author photo
CPUV Nuffnang On Going


Hai, korang semua... alhamdulilah rezeki dari nuffnang masih ada lagi walaupun ekin lama tak update blog.....  ekin ada dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk  iklan 9 Mei 2016 yang pertama untuk bulan Mei harap akan berterusan lagi walaupun ekin jarang update ya... hihihi... terima kasih mr nuffnang bagi iklan kat blog ekin..



This post have 15 komentar

avatar
Afidah Azmi delete May 12, 2016 at 8:59 AM

sama la dgn Fida..Fida pun dah lama x blogging..Tak tau la rasa apa..Hari tu tutup sat blog

Reply
avatar
el delete May 12, 2016 at 10:00 AM

tahniah ekin..k.el punya la ni dah tggal skit
skitlah duk naik tabung nuffnang tu haha

Reply
avatar
Nina Mads delete May 18, 2016 at 6:42 PM

alhamdulillah bru lps cashout..nehehe

Reply
avatar
Cik Ash delete May 18, 2016 at 8:19 PM

Kak ekin bukan xde mood kebetulan lama menghilang ada hal.peribadi jadi mood nak kembali tu kurang sikit

Reply
avatar
Cik Ash delete May 18, 2016 at 8:21 PM

Wahhh bestnya baru lepas cashout

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post