-->

Thursday, May 19, 2016

author photo
Sample Free Wildan Susu Kambing


Hai korang semua, selamat pagi semua.. Semoga dipermudahkan urusan anda taw.. Hari ini ekin nak share sample free Wildan Susu Kambing yang ekin dapat dah lama bulan 4 aritu lagi tapi disebabkan ada hal yang perlu diselesai sepanjang bulan april sampai ke bulan mei ni ekin bercuti dari menulis blog.. 

Berkenaan dengan Sample free Wildan Susu Kambing ni ekin ada nampak kat facebook Wildan Susu Kambing tentang nak dapat sample free susu ni apa lagi ekin kan bab barang free memang laju sangat ekin mintak sample ni guna nama ekin dan suami tu yang sampai sampai 2set Hihihihihi.. Susu ini terdapat dua perisa iaitu perisa asli dan perisa coklat

Wildan Susu Kambing ni ekin cuba minum masa duk di hospital selama 11 hari aritu waktu ekin minum susu ni bangun pagi esok rasa badan ok sangat tak letih macam selalu rasa kuat sangat.. InsyaAllah akan repeat order Wildan Susu Kambing ni lepas ni.. Bau susu tidak hamis dah tak ada bau susu kambing bila minum.. Ekin ni susu kambing agak kurang sikit..   


Tak lupa gak ekin bagi ibu mentua minum Wildan Susu Kambing dia cakap tak ada bau hamis ,sangat sedap minum susu ni.. Tak puas minum susu ni.. Yang lagi satu bagus Wildan Susu Kambing ni  iaitu asma @ Lelah ibu mentua ada rasa kurang sikit daripada selalu..

Ok la itu saja review dari ekin berkenaan Wildan Susu Kambing ni so sesiapa yang ingin mencuba sample ni boleh terus ke Facebook Wildan Susu Kambing.. Entri lain nanti ekin akan tuliskan kebaikan Wildan Susu Kambing nanti....


Untuk Request Sample Susu Boleh Klik REQUEST SAMPLE FREE PM FB





your advertise here

This post have 20 komentar

avatar
Cik Ash delete May 19, 2016 at 4:39 PM

Try la request sample free

Reply
avatar
Hsna Rahman delete May 19, 2016 at 5:08 PM

atok sy minat susu ni...><

Reply
avatar
Alia Farhan delete May 20, 2016 at 1:04 AM

Sedap susu wildan ni...
Pernah try masa anak umor 2 thn dulu

Reply
avatar
izzeyda delete May 20, 2016 at 11:48 AM

sedap ke? boleh cuba laa..

Reply
avatar
Farrah MF delete May 24, 2016 at 7:51 PM

Baguslah klu tak da bau hamis ;)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete May 25, 2016 at 12:56 PM

Sha pun dapat sample nie.. Sedap..

Reply
avatar
Jari Manis delete May 25, 2016 at 8:47 PM

ni ke susu nya..asyik dgr iklan dlm radio IKIM tapi x pernah tgk

Reply
avatar
Cik Ash delete June 7, 2016 at 11:50 PM

sis JM ha ah dalam IKIM FM selalu iklan

Reply
avatar
Cik Ash delete June 7, 2016 at 11:51 PM

sedap akak..tak hamis langsung... mok mentua ekin suka minum padahal dia xsuka susu kambing

Reply
avatar
Yana delete September 2, 2016 at 5:56 PM

Mcm mna nk request? Kena pm admin ke?

Reply
avatar
Unknown delete October 21, 2016 at 6:06 AM

Berapa lama sampai susu ni ?

Reply
avatar
Cik Ash delete October 21, 2016 at 7:29 AM

2 minggu gak proses sampai

Reply
avatar
Cik Ash delete November 25, 2016 at 12:31 AM

request kat link atas saya share tu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post