-->

Thursday, November 26, 2015

author photo
CPUV 20 November 2015 : Shell - Project Playwell | Assalamualaikum....Hai korang, seperti biasa buat masa ini entri autopost bersiaran blog Cik Ash ni.. maaf taw semua ekin tak ada mood untuk menaip entri sejak 2 mejak ni..  entri ni tertangguh nak update... 




Alhamdulilah rezeki ke 4 dari nuffnang untuk bulan November 2015.. terima kasih mr nuffnang harap pihak nufnang bagi banyak lagi iklan.. 
Cpuv yang ekin dapat ni ialah Shell-Project Playwell ni.. so sesiapa yang nampak iklan bergayut-gayut tolong klik ya.. terima kasih.
your advertise here

This post have 14 komentar

avatar
PeRdU cINta delete November 26, 2015 at 11:12 AM

Alhamdulillah tahniah..moga banyak lagi iklan yang singgah..amin..

Reply
avatar
arzmoha delete November 27, 2015 at 11:08 AM

semoga terus dimurahkan rezeki ekin

Reply
avatar
Nina Mads delete November 29, 2015 at 8:27 AM

tahniah.. alhamdulillah rejeki blog

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 30, 2015 at 10:23 AM

Ala, nak jugak.. nak jugak..lama dah nuffnang tak bagi Cik Mimie T_T

Reply
avatar
Kira Sakura delete December 1, 2015 at 4:10 PM

wahhh moga makin murahhhh rezeki kak ekin aminnn

Reply
avatar
Zai Zamree delete December 5, 2015 at 1:06 PM

Alhamdulillah.... Rezeki ekin. Aku pnya x timbul ²

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post