Thursday, November 19, 2015

author photo
  Hop On Hop Off Giveaway By Zai Zamree



Assalamulaikum..

Selamat pagi gigih update blog ni guna hp anak saudara semata-mata nak join giveaway dari kak zai ni.. so sesiapa yang dapat tiket free bus HoHO boleh pergi join taw malam ni tamat .. mana taw anda salah seorang pemenang yang di cari tu..

syarat untuk join sangat senang tak seperti giveaway yang lain banyak syarat..

so yang ingin join Giveaway ini boleh klik Hop On Hop Off Giveaway By Zai Zamree










This post have 22 komentar

avatar
Zai Zamree delete November 19, 2015 at 4:11 PM

thanks join GA sy
nantikan esok ye :)

Reply
avatar
Murni Alysa delete November 20, 2015 at 2:16 PM

Dah tamat eak..baru nak try nasib td

Reply
avatar
Jari Manis delete November 21, 2015 at 8:59 AM

dah tamat ke belum ni..berjaya tak

Reply
avatar
Cik Ash delete November 22, 2015 at 5:28 PM

tak berjaya xpe sambil2 support #BU

Reply
avatar
arzmoha delete November 23, 2015 at 10:41 AM

semoga berjaya dan bawa anak-anak ketika cuti sekolah

Reply
avatar
Farrah MF delete November 23, 2015 at 11:24 AM

All the best, Ekin. Moga ada rezeki :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 24, 2015 at 10:02 AM

Betul tu.. support each other kan :)

Reply
avatar
adianiez AIDA delete November 24, 2015 at 11:50 AM

aida x berjaya, ekin :(
sob sob sob... sedih...
:) hi hi hi...

Reply
avatar
Mummy Julia delete November 24, 2015 at 10:02 PM

Gud Luck Ekin.. and all the best!

Reply
avatar
FarahFerraDotCom delete November 25, 2015 at 8:52 AM

all the best ekin..dah keluar result ke belum ni

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete November 27, 2015 at 11:17 AM

da ade pemenang dah.. guano Kak Ekin ?

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post