-->

Tuesday, November 10, 2015

author photo
Twiggies Tiramisu | Assalamulaikum.. Hai korang semua apa khabar, Cik Ash harap semuanya sihat ya.



Hai hari ini rajin nak review twiggies tiramisu dari gardenia hihihi.. review free ni tak dapat bayaran pun lagi pun roti ni suami yang beli untuk wife dia tersayang hihihi.. buat muka sikit-sikit bodek suruh beli nak makan roti kan.. 


Cik Ash dah makan rasa dia boleh tahan sama rasa yang coklat tu tak terasa sangat tiramisu cream kat dalam tu awat sikit sangat.. lepas ni nak request roti lain pulak dengan suami hihihi... ok la itu saja nak bagitaw korang.. 


your advertise here

This post have 22 komentar

avatar
Mummy Julia delete November 10, 2015 at 10:24 AM

Sodap ni.. Peberet hero besaq!

Reply
avatar
Deanna Morni delete November 11, 2015 at 8:48 AM

ada ehh tiramisu ni...xpasan lak sy heheheh

Reply
avatar
Unknown delete November 11, 2015 at 10:29 PM

nak try rasa juga lepas ni ...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete November 12, 2015 at 9:19 AM

kenot tiramisu keeeenot.. dulu makan kat secret recepi jenuh tahan nak luak balik..

Reply
avatar
Murni Alysa delete November 12, 2015 at 11:56 AM

akak xpernah cuba..selalu beli vanila & coklat jer

Reply
avatar
Cik Ash delete November 15, 2015 at 7:49 PM

kenot mcm nk tambah lagi hihihi

Reply
avatar
izzeyda delete November 16, 2015 at 8:49 AM

sedap nih.. suka beli jugak..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete November 16, 2015 at 4:05 PM

da lama aida x beli tiwigis ni, ekin.
dulu tau ada coklat aje.

Reply
avatar
Cik Ash delete November 18, 2015 at 12:59 PM

ha ah ekin dulu taw ada yg coklat gak

Reply
avatar
Cik Mimie delete November 20, 2015 at 11:52 AM

Ada roti keluaran baru ke..xtau pulak dah ade roti tiramisu..heee lama x beli roti.. :)

Reply
avatar
Jari Manis delete November 21, 2015 at 9:22 AM

nah..nampak sedap..pasni nk try lah

Reply
avatar
Zai Zamree delete December 5, 2015 at 1:20 PM

Ada ek?hahaha... Nmpk sgt jakun. Dh lama x beli roti

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post