TICKER

Tuesday, November 10, 2015

Twiggies Tiramisu

Twiggies Tiramisu | Assalamulaikum.. Hai korang semua apa khabar, Cik Ash harap semuanya sihat ya.



Hai hari ini rajin nak review twiggies tiramisu dari gardenia hihihi.. review free ni tak dapat bayaran pun lagi pun roti ni suami yang beli untuk wife dia tersayang hihihi.. buat muka sikit-sikit bodek suruh beli nak makan roti kan.. 


Cik Ash dah makan rasa dia boleh tahan sama rasa yang coklat tu tak terasa sangat tiramisu cream kat dalam tu awat sikit sangat.. lepas ni nak request roti lain pulak dengan suami hihihi... ok la itu saja nak bagitaw korang.. 


22 comments:

  1. ada ehh tiramisu ni...xpasan lak sy heheheh

    ReplyDelete
  2. kenot tiramisu keeeenot.. dulu makan kat secret recepi jenuh tahan nak luak balik..

    ReplyDelete
  3. akak xpernah cuba..selalu beli vanila & coklat jer

    ReplyDelete
  4. da lama aida x beli tiwigis ni, ekin.
    dulu tau ada coklat aje.

    ReplyDelete
  5. Ada roti keluaran baru ke..xtau pulak dah ade roti tiramisu..heee lama x beli roti.. :)

    ReplyDelete
  6. nah..nampak sedap..pasni nk try lah

    ReplyDelete
  7. Ada ek?hahaha... Nmpk sgt jakun. Dh lama x beli roti

    ReplyDelete