Friday, January 30, 2015

author photo
Hadiah Menang Giveaway 2 Year Blog Tengkubutang | Assalamualaikum... Hai korang semua, Cik Ash harap semuanya sihat walafiat. 

Alhamdulilah hadiah menang giveaway 2 year blog tengku dah selamat sampai, Terima kasih sis Rosni Watie double hadiah sekali dengan besday Cik Ash la, Semoga dimurahkan rezeki buat akak di dalam perniagaan nanti, Semoga dipermudahkan juga segala urusan akak, hadiah yang akak bagi sangat cantik, terharu Cik Ash bila dapat 3 hadiah ni.

Ok la ni Cik Ash nak tulis pasal kak Rosni Watie merupakan blogger yang menjual pelbagai barang-barang seperti Jubah, Shawl,Blaush, dan produk kesihatan, Sesiap yang ingin berurusan nak beli barang daripada beliau boleh contact di mesej facebook Rosni Watie ataupun facebook pages Rose Fesyen

Dan boleh gak singgah ke blog beliau  klik banner kat bawah ini...


bungakayangan

tak lupa gak kepada penganjur Giveaway boleh singgah ke blog beliau nak tengok keputusan pemenang sila klik banner kat bawah tu...

Sharing My Ceritera

This post have 7 komentar

avatar
Farrah MF delete January 30, 2015 at 4:14 PM

Tahniah, Ekin. Memang cantik-cantik hadiahnya :)

Reply
avatar
Norihanyusuf delete January 30, 2015 at 6:15 PM

Tahniah ekin.seronok dapat hadiah naa.. ;-)

Reply
avatar
Cik Ash delete January 31, 2015 at 10:38 AM

@mama 3farhanah hihihi seronok2... hadiah paling bermakna dapat bersama suami sambut besday... hihihi

Reply
avatar
Shad delete February 2, 2015 at 5:01 PM

tahniah kak ekin.. murah rezeki ni..
shad ad menang jugak ga tu, tapi belum tiba lagi hadiahnya.. and shad dah terlupa, ada hantar detail ke tidak.. hehehe..

Reply
avatar
Cik Ash delete February 2, 2015 at 7:42 PM

@sha dhira tq shad... kena chek la semula nanti xsampai kan... hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post