TICKER

Monday, June 4, 2018

Entri Terbaik Mei 2018

Entri Terbaik Mei 2018 | Assalamualaikum, Hai korang semua, apa khabar harap semuanya sihat hendaknya. Hari ini baru buka blog, biasa la sekarang jarang sangat nak buka laptop ni entah jadi malas gitu... Cik Ash nak kongsikan dengan anda semua entri terbaik di blog Cik Ash ni... 

Dah masuk bulan jun kita tak lama dah nak raya, mood nak menulis blog kelaut la, memang bulan puasa Cik Ash tak sempat nak update blog jarang nak buka laptop loni, biasa la puasa kan hihihi, terlelap sokmo hahaha. Kesemua yang tersenarai di bawah ini adalah entri yang terbaik sepanjang Mei aritu... so korang nak tengok entri apakah yang terbaik sepanjang bulan Mei 2018 aritu jom baca deka bawah ini. 

1. Biodata Fendy Bakry Pelakon Drama Mr.Grey - Memang berhantu la pelakon Fendy gara-gara drama Mr.grey pageviews biodata dia tinggi sangat dekat bulan mei aritu.

2.Lagu Ost Drama MR.grey - Ost lagu drama Mr.Grey ni carian paling tinggi dekat blog mececah 7k pageviews aritu.. memang trending drama cukup popular.

3.Lagu Ost Drama Tak Ada Cinta Sepertimu - Drama ini kalau ikut dah lama habis dekat tv ada lagi tempias orang search lagu. lagu dalam drama best-best didengar taw. Sebab tu ramai lagi yang mencari. 

4. Wonderful March Giveaway By Raydah - Giveaway ini memang popular sangat sampai ramai search ni. hihihi.. rasa dah lama giveaway ni. 

5. Sabun Anggun Pesona JSD - Sabun ni Cik Ash menang contest dapat la 2 kali dapat yang sama, bila guna sabun ni best kawasan gelap dekat lipatan dah berkurang taw. 

6. Drama Cinta Fatamorgana Slot Akasia Tv3 - Drama ni pun kena tempias juga dekat blog trending jugak. Best drama ni tapi Cik Ash terlupa nak tengok episode akhir hahaha.. 

7.Drama Mr.Grey Megadrama Di Astro Ria - Yang ni sinopsis drama Mr.Grey saja-saja sharing dekat blog mesti ada yang nak taw kan.

8. biodata-eyra-hazali-pelakon-drama-mrgrey - Ni pulak biodata heroin mr.grey dapat sambutan gak pelakon heroin pelakon kanak-kanak suatu ketika dahulu sekarang dah besar dah. Terasa tua pulak Cik Ash ni hahaha...

9.7 Lifestyle Blogger Pilihan 2018 - Entri ni pulak Cik Ash tulis ada join satu group tukar-tukar komen. Pada April kena tulis entri pasal blogger Lifestyle dekat blog tanda support mereka semua. 

10. Resepi Telur Dadar Pucuk Ketereh - Cik Ash kan suka memcuba buat olah resepi hahaha.. pertama kali buat telur dadar letak pucuk tere, sedap sangat rasa lemak masin gitu taw. 

Ok la korang semua itu jer antara-antara 10 entri terbaik di blog Cik Ash untuk bulan Mei 2018 aritu.Selamat membaca entri terbaik Cik Ash ni ya. Jumpa lagi di entri yang lain pulak.

2 comments: