-->

Thursday, February 4, 2016

author photo
Selamat Hari Persahabatan Kat Facebook


Assalamulaikum... 
Selamat petang semua.. maaf lewat bersiaran petang ni.. biasa la ekin minggu ni abang shif malam petang waktu memasak untuk makan petang dan abang bawa bekal pergi kerja.. menu ekin masak hari tomyam kaki dan ayam mati awas kari ya... nak taw resepi ayam mati awas kari boleh rujuk di resepi Kari Ayam Tanpa Santan ya.. 


Eh hampir terlupa nak bagitaw tadi ekin buka facebook ternampak facebook hantar ucapan Selamat Hari Persahabatan kat Facebook.... siap ada video khas untuk sahabat di facebook ekin..


your advertise here

This post have 17 komentar

avatar
Ardilla Noorezan delete February 4, 2016 at 5:02 PM

Oh saya pun baru tahu harini hari persahabatan lepas nampak kat Fb

Reply
avatar
Zafirah Kama delete February 4, 2016 at 5:12 PM

Selamat hari persahabatan jugak.. ^_^

Reply
avatar
Akupenghibur.com delete February 4, 2016 at 5:18 PM

happy friends forever !!

Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete February 4, 2016 at 5:46 PM

Hepi friendship day ekin.. Semoga kekal persahabatan kite dunia akhirat..

Reply
avatar
Farrah MF delete February 4, 2016 at 9:26 PM

Ini bukan hari persahabatan sedunialah, ekin. Ni Friends Day yang FB anjurkan sempena sambut birthday diorang yang ke- 12. Friendship Day sedunia tu bulan lapan :)

Reply
avatar
My New Blogger delete February 4, 2016 at 9:31 PM

salam persahabatan gak... (^_^)

Reply
avatar
Cik Ash delete February 4, 2016 at 10:19 PM

oooo gitu xpe tersilap faham rupanya

Reply
avatar
Cik Ash delete February 4, 2016 at 10:21 PM

terima kasih kak farah bagitaw ekin dah baikinya hihihi

Reply
avatar
el delete February 5, 2016 at 9:36 AM

hepi friends forever ekin hehe

Reply
avatar
zarul farhana delete February 5, 2016 at 12:53 PM

selamat hari persahabatan jugak

Reply
avatar
Jari Manis delete February 10, 2016 at 8:40 AM

tak tahu pun..dh lama x masuk FB

Reply
avatar
Sha Mohamed delete February 10, 2016 at 3:57 PM

Ada tapi sebab internet cam siput x buka pun.. Huhuhu..

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post