TICKER

Tuesday, July 12, 2016

Stokin Comel Untuk Wanita Dan Ibu Berpantang

Stokin Comel Untuk Muslimah | Assalamualaikum...Hai , ni Cik Ash ada nak share dengan korang semua berkenaan dengan benda wajib yang Cik Ash tak kan lupa mesti beli  hihihihi iaitu stokin kaki ya.. suami Cik Ash dia marah kalau Cik Ash tak pakai stokin bila keluar rumah lepas tu adalah ceramah dia bagi hihihihi.....


Stokin di atas tu Cik Ash shopping dekat Facebook Stokin Comel ... Cik Ash rasa sangat berkenan dengan stokin dia nampak tebal pada selalu yang Cik Ash beli... harap kualiti kain dia ok pada yang Cik Ash guna sekarang..


Kredit Gambar Fb Stokin Comel

Cik Ash kan jenis lasak juga la.. mesti stokin yang Cik Ash guna tu terkoyak sana sani dah.. tu yang Cik Ash ganti dengan yang baru tengok ada dekat facebook stokin comel teringin nak cuba merasai penggunaannya pakai stokin ni.. 

Suka sangat stokin keluaran syarikat ammarastore ni tebal, comel dan menarik sangat, lagi pulak tak mudah longgar , tak mudah koyak, panjang sampai separuh betis , free saiz, tak lupa sangat sesuai untuk ibu berpantang gak ni.. 

Bagi yang ingin mendapatkan koleksi Stokin Comel Ni boleh messege di facebook Stokin Comel untuk pertanyaan dan pembelian.. 

Jom usha contoh stokin yang terdapat di Stokin Comel ni berkenan tak tengok hihihihi.. Cik Ash pertama kali tengok dah tersuka tanpa sengaja hahahahha... masa pilih tu pening nak jenis yang macam ner.. last-last fikir ambik jenis plain dulu..  







                gambar kredit stokin comel

Sebarang maklumat dan pembelian boleh baca detail dekat bawah ni :- 

Harga :- 
 
Design Plain : RM7 
Design Corak : RM10
 
Postage :
(bergantung kepada kuantiti order)
minuman RM7 (semenanjung), RM 11 (SS) 
 
ataupun Whatsapp di +018-7604880

16 comments:

  1. Haha.. comel betul.. tapi semua ada design jari.. kurang minat design camtu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama dgn aida.
      suka kan yg stokin biasa ajer :)

      Delete
  2. comel.. tapi x suka design cengginie..

    ReplyDelete
  3. Memang comel stokin dia.. nanti nak try usha la :)

    ReplyDelete
  4. wah mcm2 colour n corak..tapi sis JM paka iyg plain warna hitam or coklat jek

    ReplyDelete
  5. en Abe 'ceramah' eh kalau Ekin x pakai? ahakss...dia syg isteri dia tu heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceramah bab aurat hihihihi... isteri nya sebelum ni main langgar bab berstokin kak..

      Delete
  6. comel design nyer, ekin.
    fancy.
    tak ler bosan kan ha ha :)

    ReplyDelete
  7. harga pun berpatutan yer.. bagus ni. nnti senang nk rujuk kalau diperlukan..

    ReplyDelete