Friday, July 22, 2016

author photo

Blog Ada Fungsi UNFOLLOW | Assalamualaikum.. hai korang semua apa khabar , sihat ke harap semuanya sihat la ya.. sekarang kesihatan ekin kurang baik sedang mengalami batuk selsema .. maaf kalau tak dapat nak blogwalking kat blog lagi.. 

Blog sekarang entri autopost yang ditaip sampai seminggu... eh hampir terlupa ekin nak share dengan korang pasal blog ni.. siapa yang perasaan blog sekarang  dah ada fungsi UNFOLLOW taw... nampak kat gambar atas tu... so mudah sangat orang sesiapa yang tak suka blog orang nak unfollow kan hihihihihi.. 

This post have 9 komentar

avatar
Cik Mimie delete July 22, 2016 at 12:42 PM

Wah, baru tahu ni... heheheh :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 22, 2016 at 12:42 PM

GEt Well Soon Kak Ekin..minum air masak banyak2 tau :)

Reply
avatar
Cik Ash delete July 22, 2016 at 12:47 PM

tq cik mimie... terlebih minum air masak ni

Reply
avatar
Farrah MF delete July 22, 2016 at 10:04 PM

Akak terkejut tengok butang unfollow tu mula2 :)
Get well soon, Ekin

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete July 23, 2016 at 2:13 AM

salam yana pun terkejut ! :) patut senang bebenor org nak un follow kita nak nak kita dah jarang update

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 23, 2016 at 7:02 AM

Bagus lah ada button unfollow tu... Mana yg sombong sangat kita unfollow jek! Bior blog dia sendu... Keh keh keh...

Reply
avatar
nadiaizzaty delete July 23, 2016 at 2:33 PM

Aah ada perasan jugak button tue =)

Reply
avatar
nadiaizzaty delete July 23, 2016 at 2:33 PM

Jangannnn unfollow NIA , SS ... Hihihi =)

Reply
avatar
Murni Alysa delete July 25, 2016 at 8:14 AM

jgn risau..akak takkan unfollow cik ash..hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post