Tuesday, July 26, 2016

author photo
felt bow
LinkTutorial Buat Craf | Assalamualaikum, Hai korang semua ekin ada nak share ni sesiapa  yang sangat minat dengan craf dari felt, crape paper ekin ada nak share link untuk tengok tutorial dekat bawah ini..

Link  ni dah lama ekin simpan sebelum kahwin dulu lagi hahahahaha,  sebab masa tu nak kahwin ekin rajin la intai-intai tutorial ni ada hasil  bunga dekat hantaran ekin  semua hasil dari tutorial di bawah ini la.. Ada gak brooch ekin buat dari tutorial ni..

Banyak lagi sebenar nya nanti ekin cari lagi ya..



Vintage Inspired Felt Bows

Vintage Inspired Felt Bows by I Heart Naptime

Cupcake purses

Mother's Day Easy Craft: DIY Crepe Paper Flower Bouquet

Make Flower From Crepe Paper


DIY: CREPE PAPER FLOWERS

Tutorial DIY kad kahwin sendiri





This post have 8 komentar

avatar
Mia Liana delete July 26, 2016 at 9:02 AM

sesekali nak cuba buat juga...

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #24. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2016/07/senarai-url-blog-24.html

pemenang akan diumumkan pada 1.35 petang 26 Julai 2016

Reply
avatar
Pha Is delete July 26, 2016 at 9:52 AM

banyaknya.. ni tangan berseni ni..

Reply
avatar
sitirohaida delete July 26, 2016 at 10:11 AM

kalau dah minat kan...akak ni ikut musim..kekadang kalau rasa nak buat,bagai nak rak cari tutorial..hahaha

Reply
avatar
el delete July 27, 2016 at 5:02 PM

tgn k.el x berseni hehehe

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 29, 2016 at 4:59 PM

tq ekin.
aida nak terjah.
aida ni bahan crafting berlambak.
tertangguh!!!

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 30, 2016 at 9:34 AM

Boleh geng dgn Kak Farrah.. hehehe :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post