Sunday, July 24, 2016

author photo

CPUV Nuffnang July 2016 On Going | Assalamualaikum, Hai korang semua... alhamdulilah rezeki dari nuffnang untuk bulan July ada On Going ... ekin dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk Uniever Vaseline Vict pada 11 July , Acer Revo One Hello Kitty pada 19 July, dan GE Takaful Awareness Campaign pada 19 July dan AstroCirclr Kid's Club pada 21 July.



Ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada Mr.Nuffnang  nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. kalau  korang nampak iklan tu bergayut-gayut korang tolong la klik terima kasih. 

This post have 14 komentar

avatar
nadiaizzaty delete July 24, 2016 at 9:38 AM

hi Ash ... Hihihi , saya dah klik dah selalu ke blog kamu bila nmpk ads bergayut , kikiki ... Ash klik lah jugak di ruangan nadia ye if nmpk ads bergayut di blog nadia ... Hihihi terima kasih =)

Reply
avatar
Zafirah Kama delete July 24, 2016 at 5:35 PM

Kak.. Tag akak kat GA ni...

http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/07/travelog-faghuzikompilasi-travelog-7.html

Reply
avatar
Ainul Aqma delete July 25, 2016 at 3:09 AM

hi cik ash! all the best!
thanks join my segment :)

Reply
avatar
Murni Alysa delete July 25, 2016 at 8:12 AM

alhamdulillah..tahniah cik ash

Reply
avatar
Noor Atikah Ramli delete July 25, 2016 at 8:35 AM

lama dah ika tak bukak nuffnang ika . hahahahaha . tak tahu la dah banyak mana hasilnya .

Reply
avatar
Unknown delete July 25, 2016 at 3:23 PM

alamak...mn nk cek mcm yg screenshot tu..sbb kat blog pon ade vaseline ni tp tak tau nk tgk mn..

Jom tgk kat sini.. Raver Si Sotong Vs Hipster Bermisai Lentik

Reply
avatar
SIQAHIQA delete July 25, 2016 at 6:30 PM

Banyaknyaaa! Murah rezeki cik ash :)

Siqah klik banner awak kalau nampak tergedik2 tue.. Datanglah singgah blog siqah dan klik juga kalau nampak tergedik2 tue ye.. Hehe. Thank you cik ash :)

Reply
avatar
Alia Farhan delete July 26, 2016 at 12:15 AM

Wewit..murah rezeki tu😊😊😊

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 29, 2016 at 5:02 PM

tahniah ekin...
aida besok in shaa Allah nak cash out.
berbulan2!!!

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 30, 2016 at 9:30 AM

Tahniah Kak EKin :) murah rezeki..

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 30, 2016 at 9:30 AM

Banyak cpuv melekat.. Cik Mimie satu pun xde, nuff dah merajuk agaknya.. heee

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 11, 2016 at 10:30 AM

Alhamdulillah.. Tahniah ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post