Sunday, October 25, 2020

author photo
Tershopping Benda Ini Dekat Go Shop | Assalamualaikum... Hai korang semua pagi ini Cik Ash nak berkongsi satu barang yang menarik shopping di Go Shop. Memang go shop ni berhantu. Pandainya tahu Cik Ash sedang mencari barang untuk mengurut kaki ni, Tambah pulak suami pulak selalu mengalami masalah kakinya lengah. Kadang tu setiap malam Cik Ash urutkan kakinya sakit juga la tangan.





Barang yang Cik Ash shopping dekat Go Shop adalah Zero Kikizu Foot Masseger ni sangat membantu dah tak payah Cik Ash nak urut malam-malam hihihi. Suami kesian dekat Cik Ash tu la dia beli alat ni. Best guna Foot Masseger ni. Boleh hilangkan kaki yang letih. Turut disertakan buku penerangan dan free gift urutan mata iaitu EyeCare Massager.


Kenapa Zero Kikizu Foot Masseger Menjadi Pilihan Hati ?

Kenapa Cik Ash memilih untuk membeli Zero Kikizu Foot Masseger ini kerana ada banyak sebabnya antaranya ialah :-

Rekebentuk Yang Moden




Kekuatan Bertingkat




👉mengurut bahagian dalam
👉Kawalam elegan yang direka panel mewah dan dikendalikan dengan sentuhan sederhana.
👉Kesan pemanasan pintar yang meningkatkan kelonggaran


Ada 4 mod urutan



Alat ini dapat melegakan tempat yang kita rasa lengah-lengah di bahagian kaki. Macam Cik Ash selalu mengalami lengah di bahagian tumit bila berdiri lama kalau buat kerja dalam keadaan berdiri. Kita boleh set masa nak urut berapa minit terpulang kepada korang. 

Memang best guna suami Cik Ash setiap malam sebelum tidur mesti rehatkan kaki dulu dengan foot massage ni, kalau tak sebelum ini Cik Ash tukang urutnya. Kurang tangan Cik Ash sakit bila urut kaki suami. 

Kalau korang nak juga dapatkan produk ini boleh la usha go shop harga RM299.00 . Link produk boleh tengok di  Zero Kikizu Foot Massager.

This post have 2 komentar

avatar
Farrah MF delete October 25, 2020 at 9:33 AM

Selamat berurut, Ekin. Bab tershopping tu yang mahal 😂

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete October 25, 2020 at 11:40 AM

Fullamak macam best la foot massager ni . Kalau penat balik keja kan boleh pakai foot massager ni untuk urut2 kaki . Lagi2 kalau keja berdiri 8jam tu kan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post