-->

Friday, May 15, 2015

author photo
Saya HUTANG Blogwalking | Assalamualaikum.. Hai korang semua cik ash hanya dapat join Segmen dan Giveaway buat masa ini sambil support blog nak pergi blogwalking blog yang join sedikit lambat nak sampai cik ash  singgah yang mana sempat jah guna handphone ni slow power bateri habis sokmo la.. 

Ada powernbank duk cas 3 Kali dah ni. banyak sangat hutang blogwalking ini... jangan fikir sombong taw.. sekali cik ash terjah blog siap bagi Boom taw...blog mereka yang dah kena taw la nasibnya... minggu ni mood blogwalking kurang sikit ya... sebab jari cik ash gatal la pulak ni nak pergi sapu ubat harap hilang la... bulan depan ambik darah harap tak ada sakit apa-apa la..  tak lama dah nak sambut ulangtahun perkahwinan pertama cik ash dan suami.. ajaknya nak buat giveaway tetapi ada masalah sikit cik ash terpaksa cancel huhuhu... terfikir nak Cari sponsor nanti giveaway tunggu la nanti intai2 blog yang ekin jadikan sponsor tu... so sesiapa yang ingin sponsor giveaway nanti boleh la email ekin di ash.rie8506@gmail.com ya.



your advertise here

This post have 16 komentar

avatar
Cik Ash delete May 15, 2015 at 2:51 PM

Xtaw... kena chek darah nanti baru sakit apa

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete May 15, 2015 at 3:22 PM

SS nak jadi along kutip utang.. ha ha ha..

Reply
avatar
Faris Fadzil delete May 16, 2015 at 1:24 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Jari Manis delete May 16, 2015 at 7:11 PM

ayat pertama tu panjang sgt...x de noktah...semput nak habiskan satu ayat ahahaha

Reply
avatar
Jari Manis delete May 16, 2015 at 7:13 PM

ohh..ingatkan hutang apa tadi..hutang BW okey lagi jgn hutang duit

Reply
avatar
Jari Manis delete May 16, 2015 at 7:13 PM

same to me...byk lagi blog x sempat nk balas kunjungan huhuhhu

Reply
avatar
Cik Ash delete May 17, 2015 at 1:15 AM

Bab hutang duit huhhuhu opssss

Reply
avatar
Cik Ash delete May 17, 2015 at 1:16 AM

Hahahahahahaha.... sekali taip gak

Reply
avatar
izzeyda delete May 18, 2015 at 7:50 AM

tak pa, pelan2 bayar utang tuh.. apapun kesihatan yang penting..

Reply
avatar
Farrah MF delete May 19, 2015 at 5:55 AM

Selamat membayar hutang ye,...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 20, 2015 at 11:13 PM

samalah kitaaaa.. slow2 la ni CT menjenguk..

Reply
avatar
Cik Mimie delete May 27, 2015 at 1:31 PM

Semoga cepat sembuh Kak ekin :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post