Saturday, May 9, 2015

author photo


Assalamulaikum.....
Hai!! Apa khabar semua... sihat ke...  terima kasih kepada mereka semua di atas perhargaan ni blog Cik Ash  tersenarai di top commenter bulan April 2015..

Ekin mengebom blog semua tu ikhlas tak mintak ganjaran pun.... komen sekarang laju guna hp kan... mana blog yang belum ekin bom sila la lapor diri di komen inshaAllah ada masa free ekin terjah... masa free ada jah hahahha... siap boleh tidur lagi hihihi... jangan terkejut bila Cik Ash mengebom ya..
ni jah top comment yang sempat ekin perasan kalau ada lagi sila rojer di komen ya...
Sweet Candy Blog Hidayu Ayumie

Top Commetators Siti Yang Menaip

Top Commet Blog FROM FAMF TOWER
My Lovely Reader Jari Manis
You All Ohsem Mama3Farhanah


Nama Budak Kuat Busing Blog 

 Rajin Mengomen April Blog Izzeyda
Rajin Mengemon April Blog Izzeyda

PengomenTegar April Blog Cik Mimie


This post have 18 komentar

avatar
Jari Manis delete May 9, 2015 at 4:11 PM

Woww..nama Ekin di mana-mana..mmg rajin mengebom...

Reply
avatar
Jari Manis delete May 9, 2015 at 4:11 PM

bulan Mei ni pun Ekin dah masuk dalam list Top Commentar..balas dendam ke apa nih :-)

Reply
avatar
Cik Ash delete May 9, 2015 at 4:58 PM

Kak JM main terjah laju la komen gna hp kan...

Reply
avatar
izzeyda delete May 11, 2015 at 9:31 AM

banyak tuh.. tahniah ya.. selepas nih boleh seangkatan dengan kak JM ngan SS laa..

Reply
avatar
Cik Ash delete May 11, 2015 at 4:40 PM

Sis JM pum sama gak ada dimana2

Reply
avatar
Cik Ash delete May 11, 2015 at 4:41 PM

Xleh lawan sifu diaorg twrbaik lagi

Reply
avatar
Rosmawani♥ delete May 13, 2015 at 10:01 AM

Rajin sgguh cik ash ni.. terbaikkkk

Reply
avatar
Sweet red cherry delete May 13, 2015 at 1:27 PM

cik ash memang hebat dan rajin tinggal komen..terbaiklah..

Reply
avatar
Cik Mimie delete May 13, 2015 at 3:30 PM

Kak Ekin memang kaki boom..hehehe.. :) dalam carta Cik Mimie pun ada :)

Reply
avatar
Cik Ash delete May 13, 2015 at 4:41 PM

Hahhahaha rajin la.xada buat gapo...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 13, 2015 at 4:42 PM

Hihihihi... rumah wana pun singgah jap2 jah kan...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 13, 2015 at 4:42 PM

Boom meletup kam hihihihi

Reply
avatar
Shad delete May 14, 2015 at 12:59 PM

RAJIN MENGEBOM!! hhehe.. :D

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 20, 2015 at 11:23 PM

Situ yang menaaaaaip ? Situuu ? Situuuuu ????? hahahaha..

Reply
avatar
Wani Sukarno delete April 29, 2018 at 11:22 PM

kuat ngebom tehhh rajin bena tuh haaa..tahniah boleh juara jari tangan laju.. hii

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post