TICKER

Saturday, May 2, 2015

Pengomen Popular April 2015 Blog Cik Ash

Pengomen Popular April  2015 Blog Cik Ash| Assalamualaikum.. Hai, seperti biasa entri ni dah jadi rutin blogger bila masuk bulan baru.
 

Berakhir sudah bulan April dan masuk bulan baru iaitu bulan Mei kan, seperti biasa awal bulan ni cik ash mesti update Top 10 Pengomen Popular April 2015 di blog Cik Ash ni. Ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog cik ash ni. cik ash ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang singgah di blog cik ash ni, cik ash sayang kepada semua yang singgah blog cik asg ni secara silent reader or yang komen mengebom hihihihi... walapun blog cik ash tak popular macam blog orang lain cik ash suka ada gak sudi singgah blog ini. Ok la jom kita tengok siapakah antara Top Comment Popular itu.

Di mulai dengan Top Comment Popular yang pertama nama pena blog beliau sangat unik iaitu Jari Manis siapa tak kenal kakak kita yang comel ni, sangat sporting taw.. rugi siapa tak kenal kak JM ni taw.. Sebab blog beliau banyak menulis tentang travel perlancongan diluar negara syok pulak baca entri kak jm. 

 Ok kita ke Top Comment Popular yang kedua pulak ianya nama Pena blog Emi Izzeyda Diary's blog kak eyda banyak menceritakan tentang kehidupan anak-anaknya, resepi, info semasa dan banyak lagi.. kak eyda pun seorang yang peramah gak taw. meh la terjah blog kak eyda. 

Top Comment Popular ketiga pulak dinobatkan kepada Mama3Farhanah, blog kak ann banyak menceritakan tentang kehidupan anak-anaknya dan banyak lagi pernah menganjurkan Giveaway dulu dan suami cik ash salah satu pemenangnya.. seorang yang baik hati jugak ni.. jom terjah blog mama ni, sayang kan kita tak dapat berjumpa masa cik ash balik kelantan aritu.. harap nanti kita akan berjumpa gak kan..

Top Comment Popular yang keempat pulak dinobatkan kepada Cik Mimie ... Cik Mimie blogger yang baik hati gak dah masih bujang lagi ni hihihi.. cik ash baru mengenali dia baru-baru ini, blogger sporting gak ni bila masuk blog dia layan kita dengan ramah jom terjah blog Cik Mimie. 

Top Comment Popular yang kelima dinobatkan kepada Siti Yang Menaip adik manis kita yang ni pun baik hati dan sporting juga.. blog dia banyak menceritakan tentang travel dalam negeri malaysia dan luar negara yang menarik yang tak pernanh cik ash jejaki lagi. 

Top Comment Popular yang keenam pulak dinobat kepada Scdha Sein blogger yang baik hati, sangat sporting banyak menulis tentang kembara perjalanan travel diluar negara hasil tulisannya sangat dekat dengan cik ash macam cik ash pun dah pergi sekali dekat sana.. banyak sangat kisah lucu,sedih, gembira dalam blog kak nam kita ni..

Top Comment Popular ketujuh dinobatkan kepada adik Sha Dhira kita ini.. blog beliau banyak menceritakan tentang kecantikan, tentang dirinya. minat juga travel ni, lagi blog dia banyak share pasal dowload or tonton cerita terkini.. suka gak review produk kecantikan dan macam-macam lagi.. rugi siapa tak singgah kat blog beliau.

Top Comment Popular kelapan dinobatkan kepada Amy J , cik ash baru jah mengenali beliau. sporting gak bila kita berkunjung ke blog dia taw.. cik ash ada sempat singgah blog aritu cuma blog tinggal jejak lagi lebih kurang nak mengebom la.. hahahaha.

Top Comment Popular yang kesembilan dinobatkan kepada Mad Parih adik muda yang baru berusia 21 tahun.. blog parihh ni banyak menceritakan tentang dirinya, tentang computer isu semasa, merupakan blogger seo gak ni.. jom kita terjah blog blog parih ni.

Top Comment Popular yang kesepuluh dinobatkan kepada kak Farah FM blogger yang sangat sporting hihihihi.. blog kak farah banyak berkongsi tentang resepi kraf berkebun dan bermain gitar, tulisan kak farah bagus dan menarik sangat-sangat yang paling cik ash suka baca tentang pengkongsian kraf yang kak farah buat sangat kreatif mama teruja sangat-sangat tengok hasil kreatif ni.. Rugi taw siapa tak singgah blog kak farah ini..

Ok la itu jer yang cik ash nak kongsikan dengan korang senarai Top Comment di blog Cik Ash ni, terima kasih kepada semua yang memberi komen di blog cik ash walaupun tidak tersenarai top comment anda tetap dihati ya.. Tanpa korang cik ash dah stop menulis blog ni taw. sayang pada semua sahabat blogger.


30 comments:

  1. Wah..tahniah semua..dorang semua ni memang kaki rajin komen.. :)

    ReplyDelete
  2. Jari Manis my sweetheart... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
  3. Thanks Cik Ash di atas pujian itu.. Dah berkotak tisu abis terharu... He He He...

    ReplyDelete
  4. Macam kenal je semua top2 tu.hhehe

    sesungguhnya mereka ni tersangat top kan...

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Kak Ekin..xdangka tersenarai kat sini..baru kenal2, Kak Ekin pun sporting n peramah jugak..

    ReplyDelete
  6. Ekin ...tolong betulkan statement ni "siapa tak kenalan kak kita comel" bukan COMEL tapi COMOT hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaaa ada typo baru ekin perasan akak malu ekin selalu typo ekin ni

      Delete
  7. Terima kasih juga keada Ekin kerana rajin 'serang' blog sis JM...i is terharu...blog semakin sendu tai Ekin tetap datang ziarah...macih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kak JM hihihi... suka singgah blog akak sebab boleh g travel dalam mimpi hahhahaa

      Delete
  8. sis JM kenal semua to 10 tu..mereka semua my reader blog -:0)

    ReplyDelete
  9. jom singgah blog mereka2 ni . hehee . tq kak :)

    ReplyDelete
  10. Kak Ekinnnnnnnnnnn.... tenkiu2.. terharu ni.. mintak tisu.. mintak tisu.. :D :D sebab kak ekin rajin singgah dan komen kat blog shad, jadi segan lak kalau shad tak reply visit balik.. heeeeee... kak ekin, pm ke e-mail shad, ada nak bagi something.. hehehe.. sitinorsharifah@gmail.com
    tak pun wasap je, hehehe.. :D

    ReplyDelete
  11. tahniah mereka2 yang rajin komen tu

    ReplyDelete
  12. E eh,..ada terselit juga nama akak. Maaf ekin. Last month tak sempat bertandang lepak2 kat sini selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi ada2 xpe kak ekin fhm akak kn bz...

      Delete
  13. Thanks for the compliments, dear. Blog akak biasa2 je,..tapi akak suka & berbesar hati Ekin suka lepak kat sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 akak... akak suka ekin pun suka hihihi

      Delete
  14. @Scdha Sein (SS) SS kat mana2 tak lupa sweetheart dia :)

    ReplyDelete
  15. Ala.. Nama sha xde.. Nak kena rajin singgah blog ekin nie..

    ReplyDelete