Saturday, May 30, 2015

author photo
Terima Kasih Hidayu Ayumie | Assalamulaikum... Selamat Pagi Semua... Apa khabar semua....Hai....lambat sikit nak review Hadiah Keychain Cik Ash   dalam entri Wordless Wednesday #18 . Hadiah ni pemberian Dari Hidayu Ayumie taw kerana berada dTop Comment Sweet Candy April 2015.. terima kasih Mama Firash dengan pemberian hadiah sangat bermakna  buat Kak ekin taw...abangbkak jeles hahaha nak gak keychain tu... 

Keychain warna ungu tapi dalam hp bertukar jadi biru pulak...



Sesiapa yang ingin mengenali pemilik blog Hidayu Ayumie boleh la terjah blog ayu taw... blog dia banyak share kehidupan baby firash yam bambam tu geram Cik ash tengok hahaha.... 

Ok tak lupa gak inginkan tempahan keychain macam ekin ataupun keychain I Am tu boleh berkunjung di link bawah ni ya....

Mamizafstuff

Facebook Page : Mamizastuff
Instagram : mamizafstuff
Whatssap : 017-9298064

This post have 25 komentar

avatar
Anonymous delete May 30, 2015 at 9:15 AM

Tahniah..hehehe( muka masam mencuka )

Reply
avatar
adianiez AIDA delete May 30, 2015 at 3:49 PM

wah dpt gaks ekk drpd ayumie...
best!
sgt cantik kicen tu...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 31, 2015 at 10:51 AM

ni yang jeles ni !!! Kak Ekin dapat dari Ayu..
Ayu !!!! nak jugak !! nak jugak !!! nak tampal kat bekpek travel.. hehehe..

Reply
avatar
Farrah MF delete May 31, 2015 at 1:05 PM

Cantik kan! Akak dah pernah tengok tutorial buat mende di kat blog Ayu. Jenuh gak nak membuatnya.

Reply
avatar
Farrah MF delete May 31, 2015 at 1:06 PM

Lekat nama Firash bambam. Tapi memang geram tengok pipi si Firash tuh!

Reply
avatar
izzeyda delete June 1, 2015 at 8:34 AM

cantik kan Ekin.. betul geram kat Firash bambam tuh..

Reply
avatar
Cik Ash delete June 1, 2015 at 11:00 AM

Hihihi buat entri nk bgi tCt jelez ni

Reply
avatar
Jari Manis delete June 1, 2015 at 7:24 PM

cantik..pandai si Ayu ni jahit...hasil nya halus

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 2, 2015 at 6:41 PM

Memang lawo laa keychain tu... Sulam lagi..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 2, 2015 at 6:42 PM

@Jari ManisJay Emm pon pandai jahit kan? Jahitkan untuk SS!!!

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 2, 2015 at 6:43 PM

@Siti Yang MenaipNak jugakkk! Ehhh... tetiba... ha ha ha...

Reply
avatar
Cik Ash delete June 2, 2015 at 8:23 PM

yup memang cantik kak JM tu la hasil jahit terbaik

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:36 AM

@Siti Yang Menaip
dah byk kali da ayu suh ct wasap ayu kan
cepat wasap sekarang

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:38 AM

hee xprasan ade entry utk ayu
nmpak x baru nak terjah blog kak ekin
soriii kak
heee terima kasih sudi terima pemberian xseberapa
ni top komentar dapat lagi
boleh buat tok cik abag

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 18, 2015 at 5:35 AM

tahniah ekin, akak pun dapat jugak tapi untuk pemenang GA

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post