Wednesday, May 13, 2015

author photo
Roti Bakaq Telur Meleleh | Assalamualaikum.. Hai korang semua, semua apa khabar.


Hai...Cik Ash nak share menu selepas berbuka puasa pada hari isnin selepas makan nasi...terlewat share gara-gara tertidur awal penat kut..separuh hari duk di klinik urusan dengan Doktor berkenaan jari Cik Ash ni... minggu depan nak kena ambik darah pulak.. takut dengar nak ambik darah ni..

Di mana Cik Ash dapatkan Roti Bakaq Telur Meleleh ni di kawasan taman perumahan Cik Ash  menetap sekarang.. so sesiapa yang berada di kawasan Taman Mutiara Sungai Kob ya, boleh berkunjung ke kedai dia taw..

This post have 16 komentar

avatar
Sweet red cherry delete May 13, 2015 at 1:20 PM

wah, simple tapi sedap tu ekin..nyum2.. :)

Reply
avatar
♥ ROS ♥ delete May 13, 2015 at 1:48 PM

Wow roti telur meleleh... nnt nk g cri lah..nyummmyyy

Reply
avatar
Sha Mohamed delete May 13, 2015 at 2:17 PM

Sekarang nie sume org duk tayang roti nie.. Xsempat lagi nak test... Mengancam betol..

Reply
avatar
Cik Mimie delete May 13, 2015 at 3:36 PM

Air liur pun ikut meleleh ni..heheh

Reply
avatar
izzeyda delete May 13, 2015 at 3:40 PM

ooo kat sg.kob..balik umah mak boleh cari nih..

Reply
avatar
Cik Ash delete May 13, 2015 at 4:23 PM

Ha ah sedap teringin nk makan lagi harga rm2.00 huhh

Reply
avatar
Cik Ash delete May 13, 2015 at 4:30 PM

Tu la.. mujur ternampak ada jual p beli tu

Reply
avatar
Cik Ash delete May 13, 2015 at 4:32 PM

Kak eyda kalau ada kak sg.kob boleh la.rojer2 boleh jumpa.hihihi

Reply
avatar
wardahannesa delete May 14, 2015 at 12:14 PM

Sedapnya kalau dapattttt.. XD

Reply
avatar
Shad delete May 14, 2015 at 12:58 PM

WAHH,, dapnye.. berapa rm tu kak ekin.. hehe.. :D

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 5:14 PM

Memey sedap kak ekin langgar pantang huhuhu

Reply
avatar
Jari Manis delete May 15, 2015 at 12:53 PM

eee..terliur..kalau sis JM x cukup mkn sorang tu

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 20, 2015 at 11:20 PM

hehehe kalo kat kawasan rumah org panggil teloq goyang.. mcm2 hahaha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post