TICKER

Thursday, December 14, 2017

Posts Popular Sepanjang Bulan November 2017

Assalamualaikum | Hai korang semua apa khabar cik ash harap semuanya sihat walafiat.. hari ini cik ash nak kongsikan mengenai post popular dekat blog sepanjang bulan November 2017 aritu.


Bulan November aritu cik ash tiada busy sangat pun tapi bila mood malas nak update datang begini update jarang-jarang..maaf kalau cik ash tak singgah blog korang ya. 


Pageview blog untuk bulan November ada la peningkatan sedikit.. kalau malas update mesti ada penurunan tapi tak ada sampai teruk sangat.. hihihihi.. biasa-biasa jer pun. Sepanjang bulan November aritu carian di blog cik ash entri yang sangat popular ialah Astro Bagi Siaran Percuma bilangan view mencecah angka 1586 view, ramai yang guna astro la ni sampai ramai yang view tu.. manakala yang lain masih kekal  ratus-ratus jer. 

Kalau anda ada terlepas baca entri cik ash yang lain boleh usha entri itu dekat bawah ini :-  

Astro Bagi Siaran Percuma

Lagu Ost Drama Dendam Aurora

Kek Guna Pemanggang Ajaib

Anak Artis Bollywood Yang Mewarisi Ketampanan Bapanya

Hello December 2017

Keputusan Pemenang Anugerah Skrin-2017

Cara Nak Tukar Password Wifi

Safi Rania Gold Di Formulasi Beetox Technology

Senarai Lagu Dan Peserta Minggu Ke-2 Konsert Gegar Vaganza 4

Telur Dadar Kulat Sisir


 Ok la korang itu saja yang cik ash nak kongsikan dengan korang semua, jumpa lagi nanti entri yang bakal menyusul nanti.. Selamat membaca entri cik ash yang lain dekat atas itu ya..







 

11 comments: