TICKER

Thursday, August 16, 2018

Design Sticker Untuk Blogger Cik Nor

Design Sticker Untuk Blogger Cik Nor | Assalamualaikum... Hai selamat kepagian... Hari ini Cik Ash share dengan korang semua hasil design Cik Ash buat sticker untuk rakan blogger kita yang comel  daripada kelantan iaitu Cik Nor


Sesiapa yang belum kenal lagi Blogger Cik Nor ni pergi terjah blog cepat hihihi... Pertama dalam hidup Cik Ash design sticker dekat orang ni selalunya Cik Ash dapat tempahan orang semua buat Facebook Cover ,kad kahwin dan watermark jer so kalau nak tengok koleksi design yang Cik Ash pernah buat boleh tengok dekat Koleksi Design. 

Alhamdulilah hasil design Sticker yang Cik Ash, pemiliknya suka sangat, harap Cik Nor berpuashati la ya, semoga persahabatan kita terus berkekalan ya. Rindu ko Cik Nor hahaha jumpa sekali masa balik kelantan kecemasan aboh sakit aritu terima kasih Cik Nor sudi datang jumpa Cik Ash, Cik Ash malu hahaha benarnya nak jumpa rakan blogger ni. 



Itu hasil design sticker dekat atas ni comel tak Cik Ash buat so kalau yang sesiapa yang nak tempah design dengan Cik Ash sudikan la email ataupun Messenger FB . Jumpa lagi ya Cik Ash berundur diri dulu.

12 comments:

  1. alahai..ekin malu cik nor..hihi..apa2 pun tq ekin..nnt kita jumpo plk deh..xpuah jmpo ekin..kna lama skit baru puah bual...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 cik nor... Hom kena jumpa lama baru puah jumpa hihihi

      Delete
  2. Lawo sangat sticker tu kak ikin, kreatip nya dia 💕

    ReplyDelete
  3. wow... cik nor... meletop la pas ni produk cik nor tu design lawa...

    ReplyDelete
  4. Comellah cikash ! Nanti bolehlah tempah nanti

    ReplyDelete