-->

Thursday, August 16, 2018

author photo
Design Sticker Untuk Blogger Cik Nor | Assalamualaikum... Hai selamat kepagian... Hari ini Cik Ash share dengan korang semua hasil design Cik Ash buat sticker untuk rakan blogger kita yang comel  daripada kelantan iaitu Cik Nor


Sesiapa yang belum kenal lagi Blogger Cik Nor ni pergi terjah blog cepat hihihi... Pertama dalam hidup Cik Ash design sticker dekat orang ni selalunya Cik Ash dapat tempahan orang semua buat Facebook Cover ,kad kahwin dan watermark jer so kalau nak tengok koleksi design yang Cik Ash pernah buat boleh tengok dekat Koleksi Design. 

Alhamdulilah hasil design Sticker yang Cik Ash, pemiliknya suka sangat, harap Cik Nor berpuashati la ya, semoga persahabatan kita terus berkekalan ya. Rindu ko Cik Nor hahaha jumpa sekali masa balik kelantan kecemasan aboh sakit aritu terima kasih Cik Nor sudi datang jumpa Cik Ash, Cik Ash malu hahaha benarnya nak jumpa rakan blogger ni. 



Itu hasil design sticker dekat atas ni comel tak Cik Ash buat so kalau yang sesiapa yang nak tempah design dengan Cik Ash sudikan la email ataupun Messenger FB . Jumpa lagi ya Cik Ash berundur diri dulu.
your advertise here

This post have 13 komentar

avatar
Cik Nor delete August 16, 2018 at 9:23 AM

alahai..ekin malu cik nor..hihi..apa2 pun tq ekin..nnt kita jumpo plk deh..xpuah jmpo ekin..kna lama skit baru puah bual...:)

Reply
avatar
Anonymous delete August 16, 2018 at 9:31 AM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Husniey Husain delete August 16, 2018 at 10:33 AM

Lawo sangat sticker tu kak ikin, kreatip nya dia 💕

Reply
avatar
Cik Ash delete August 16, 2018 at 12:30 PM

Sama2 cik nor... Hom kena jumpa lama baru puah jumpa hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete August 16, 2018 at 12:31 PM

Hahaha.. Boleh la sikit2 Husniey

Reply
avatar
Sheila Adziz delete August 17, 2018 at 11:09 PM

wow... cik nor... meletop la pas ni produk cik nor tu design lawa...

Reply
avatar
Ciktie delete August 19, 2018 at 8:09 PM

Comellah cikash ! Nanti bolehlah tempah nanti

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 21, 2018 at 11:13 AM

Wow.. Lawa.. pandai ekin design..

Reply
avatar
Dunia Zumal delete December 17, 2018 at 2:17 AM

Wah, baru tahu cik ash ada buat stiker. Cantik 👍

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post