TICKER

Tuesday, August 7, 2018

Tebus Voucher Lazada Menang Contest

Tebus Voucher Lazada Menang Contest | Assalamulaikum... Hai, lama sangat entri ni tersimpan dalam draf nak buat macam ner sibuk dengan hal peribadi sikit loni. Mood kelaut loni macam-macam terjadi.

Menang Contest Lazada

Sebelum ni Cik Ash ada menang contest lazada aritu dapat la voucher lazada menang tempat kedua dapat RM150 disebabkan tag nama suami,suami dan fb Cik Ash satu lagi dapat la voucher dekat Cik Ash di campur dengan voucher Sis Gee RM20 dan Cik Tie RM20 = RM170 banyak kan, Alhamdulilah rezeki blog Cik Ash menang banyak tu. Antara barang yang Cik Ash shopping dekat lazada dua jenis wallet yang lama sebenar dah lama tak shopping wallet ni, Cik Ash duk guna wallet menang giveaway Menang Giveaway by Aien Zunnur aritu. Ni baru nak bertukar wallet hahaha, nampak sangat dah lama Cik Ash guna 2016 lagi, hihihi.. Wallet yang Cik Ash beli dekat lazada adalah  dua jenis wallet warna pink dan coklat. Mula-mula yang pink ingat muat la dengan handphone Cik Ash last bila sampai tepon Cik Ash tak muat la pulak hahaha, wallet handphone saiz handphone yang besar, dah ada baki voucher RM20 blogger Cik Tie  dan Sis Gee, Cik Ash beli wallet yang lain pulak. Wallet pink Cik Ash akan hadiahkan dekat sesorang yang dekat dihati Cik Ash siapakah ia tunggu Cik Ash akan bagitaw juga nanti hihihi..



Lagi barang Cik Ash tebus dekat lazada untuk suami sekali sekala kongsi hadiah dengan suami apa salahnya kan, barang yang suami Cik Ash beli adalah 5 jenis iaitu wallet,tali pinggan, bag sports, Wireless Bluetooth Headset Earphone, dan minyak Shell Helix untuk kereta.

wallet dan tali pinggang

bag sports

Minyak Hitam Kereta

Wireless Bluetooth

Selain itu ada lagi barang yang Cik Ash beli iaitu  Garlic Presses Kitchen, Pet Bed dan  Stainless Steel Fis. 

https://1.bp.blogspot.com/-kP8TibitBN8/W0OMmqnxdCI/AAAAAAAAQPU/fgudOM_7lCgfHlQvPiV4p5Ovj2q6K2epACLcBGAs/s1600/mekciktilam.png
Pet bed
Stainless Garlic
Multifunction Stainless Steel Fish

Itu jer barang yang Cik Ash shopping dekat lazada aritu, tanpa kena shipping apa-apa pun 100% guna voucher hihihi.. Alhamdulilah rezeki menang contest banyak dapat kumpul koleksi barang dekat rumah ni, Macam-macam barang hasil daripada voucher menang contest lazada antaranya adalah Shopping Di Lazada Guna Voucher RM100.

Ok la jumpa lagi dientri yang lain lagi Cik Ash nak undur diri dulu, nak pergi sambung kerja rumah pulak. hihihi.. biasa la surirumah tangga ada jer kerja kat rumah ni kan.

6 comments:

  1. Alhamdulillah.Rezeki dikongsi bersama3....3 bersama sebab kucing kesayangan pun merasa nikmatnya..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki cikash tu dapat shopping banyak barang tu

    ReplyDelete
  3. Cantik wallet tu.. Siapalah agaknya yang bertuah tu ye.. Tahniah ekin..

    ReplyDelete