TICKER

Tuesday, August 28, 2018

Lagu Ost Drama Alamatnya Cinta

Lagu Ost Drama Alamatnya Cinta | Assalamualaikum... Hai korang semua, seperti biasa la Cik Ash akan sharing Ost drama dekat blog ni.. hihihi..
https://2.bp.blogspot.com/-95c20OEiXfQ/W3b4MFNR2pI/AAAAAAAARW8/aTZ9_AakCR8qQEKhLIpL1jSC9-C3LENNQCLcBGAs/s1600/alamaknya%2Bcinta.jpg 

Sebelum ni Cik Ash sinopsis drama dekat blog ni hari ini pulak Cik Ash nak share lagu-lagu yang terdapat dalam drama Alamatnya Cinta ni, best cerita ni list Cik Ash layan gak tengok waktu free bila on9 dekat laptop. Nak tengok dekat tv tak ingat selalu lupa pulak hihihi.. 

Drama ni bagi Cik Ash best la gak memang adaptasi drama Full House korea tapi tak nampak pun bayang-bayang daripada drama bila tengok cerita ni, Kiranya pengarah tak ikut sangat jalan cerita drama korea tu kut Cik Ash pun main agak-agak jer pun. Pengarah pilih Hannah Delisha sebagai watak utama dan Hisyam Hamid nampak keserasian antara mereka berdua.

Sebenarnya Cik Ash update ni share lagu yang terdapat dalam drama Alamatnya Cinta yang sedang bersiaran di Astro Ria Jam 10.00 malam setiap isnin hingga khamis. Dalam drama Alamatnya Cinta ada lagu yang best-best gak antaranya seperti di bawah ni. Berusaha Cik Ash  cari lagu yang terdapat dalam tu untuk sharing dengan korang semua..Jom layan lagu dekat bawah.

Lagu Tema 

Tajuk Lagu : Hana 
Penyanyi : Aziz Harun & Hannah Delisha 
Komposer : Faizal Tahir , Mike Chan & Romeo
Label : Faithhful Music & Warna Music Malaysia 
Video : Klik

Antara lagu yang terdapat dalam Drama Alamatnya Cinta ialah seperti di bawah ni :- 


Tajuk Lagu : Jutaan Purnama 
Penyanyi : Alyah
Video : Klik



Tajuk Lagu : Aku Sendiri 
Penyanyi : Sufi Rashid 
Video : Klik

Ok la korang antara-antara lagu yang best terdapat dalam drama Alamatnya Cinta .. Jom Layan... Sekali sekala layan lagu sambil siapkan entri hahaha...

5 comments:

  1. layan jugak drama ni tapi masih so so haha suka ost yang hannah dengan aziz tu

    ReplyDelete
  2. mak saya minat sangat drama ni. Saya pulak layan Full House je

    ReplyDelete
  3. Sha tak tengok drama nie.. Cuma tengok klip-klip yang dishare pelakon Cik Manggis je.. Lagu-lagu dia pun tak berapa perasan sangat..

    ReplyDelete
  4. aida baru aje tgk 2-3 episod.
    tu pun tgk siang hari. ulangannya...
    ok ok la.
    pelakon pun not bad.

    ReplyDelete