BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Wednesday, August 1, 2018

Terokai Dunia Perniagaan Digital

Terokai Dunia Perniagaan Digital | Assalamualaikum... Siapa kat sini minat berniaga yang ingin belajar menguasai facebook ads, google ad, whatsapp dan copywriing ni boleh join program eUsahawan yang bakal di adakan di Kota Bharu dan kelantan. 


Program eUsahawan ini adalah percuma ditaja oleh kerajaan dan tiada bayaran dikenakan. Kepada usahawan atau bakal usahawan yang memenuhi kriteria di bawah :-

1. Warganegara Malaysia
2. Berumur 18 tahun keatas


3. Minat nak buat duit online
4. Mempunyai laptop atau smart phone

REBUT PELUANG SERTAI
========================
*Program eUsahawan*
========================

Kepada semua yg memenuhi kriteria diatas, anda dijemput menyertai Program eUsahawan

Program ini sepenuhnya ditaja oleh kerajaan. Ianya *PERCUMA*

*MAKAN MINUM DISEDIAKAN*

_*Apa yang saya akan belajar?*_

๐Ÿ“ณ Facebook for Business
๐Ÿ“ณ WhatsApp Marketing
๐Ÿ“ณ Copywriting Techniques
๐Ÿ“ณ Search Engine Optimization (SEO)
๐Ÿ“ณ Graphic Design

*ADA 8 PILIHAN TARIKH*
_(Sila Rujuk Poster)_

Masa: 8.30 am - 5.00 pm

_(Detail tempat akan diberitahu didalam group whatsapp progran)_

_*"Inilah program yg dah lama sy tunggu"*_

Baik. Kalau mcm tu, daftar segera di link pemdaftaran ini

Klik disini:
๐Ÿ‘‰๐Ÿปhttp://bit.ly/eUsahawan2018-034
๐Ÿ‘‰๐Ÿปhttp://bit.ly/eUsahawan2018-034
๐Ÿ‘‰๐Ÿปhttp://bit.ly/eUsahawan2018-034

ATAU utk pertanyaan klik shaja

http://Wasap.my/60179692125
http://Wasap.my/60179692125
http://Wasap.my/60179692125

Oh ya, tempat terhad. Jadi daftar dengan segera. Kalau tak ada tempat duduk jangan salahkan kami. ๐Ÿ˜…

*#eUsahawan2018*
*#MDEC*


4 comments:

  1. Program yang bagus ni cik ash untuk usahawan.. Ramai sekarang usahawan muda2..

    ReplyDelete
  2. Wah bagus nih, ayoo buruan daftar, keburu keabisan ntar.
    Salam : konten gaptek

    ReplyDelete
  3. wah bgusnya.percuma.ade mkn minum pula tu.
    dpt ilmu lagi..kat mana ni.
    tp lama juga ye dr pgi smpai ptg...huhu pnas punggung nti..hehe =p

    ReplyDelete